Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek usnjena sedežna garnitura – počutje

usnjena sedežna garnitura – počutje

Odločamo se za nakup usnjene sedežne garniture pa me zanima njeno vzdrževanje ter kakšno je vaše zadovoljstvo z usnjem. Ali se poleti na njej potiš, ali je mrzla … Ali bi se še enkrat odločili za usnje ali pa bi raje mikrofibro.

Ali je kdo kupoval sedežne v Harvey Normanu firme Chateau d’Ax?

jaz jo imam. čiščenje zelo enostavno – z vlažno krpico, malo žajfe, dobi se pa tud ena maža, da se bolj sveti.

jaz imam na svojem “placu” deko, ker sem pri ta prezeblih. nikoli ne bi zamenjala z mikrofibro, sploh ne svetlejše barve.

če se na usnju kaj polije (dojenčki – bruhci npr.), samo pobrišeš pa je.

Usnjena je zakon, četudi svetla, še vedno kot nova, po dveh malih otrocih. Microfibre si ne predstavljam. Vsakič, ko bi se kaj polilo, bi bila živčna, tako se pa sploh ne razburjam. vlažna krpa in je narejeno.

imamo jo dve leti..usnje za čišmenje super, le kake svetle barve ne izberi! Prah se nič ne nabira vanjo, mi imamo celo tako, da ima spodaj veliko placa, da se lahko tudi pod njo sesa, naša gre vsa nazaj, da si delaš take kombinacije kot v sanjah, naslon nazaj, naslon za noge gor, dvosedi, trosedi nazaj in rata velika postla in takoj lahko spet nardiš le za sedet, ko to porineš gor, skratka bajka in čisti užitek.

Motilo me je le to, da je bila hladna pozimi, zato imamo na vsaki sedežno itak najprej zarad dekoracije in še večjega udobja, različne povštre in nato iz istega še prešite oddeje. Poleti pa je enkratna, lepo hladna in ne, nič se ne potiš, le zakaj ali popaš, mi se ne!

prej smo imeli sedežno iz blgaga in ni primerjave, vsako sonce mi je kazalo koliko prahu je v njej in pod njo in povsod zaradi ne, če za drugo ne, se splača met usnje že zaradi vzdrževanje. jaz našo enkrat letno lepo kar z soleo vso namažem, ponavadi to naredim ko gremo na morje, da se nato 14 dni lepo paca in na njej nihče ne sedi in se krema res dobro vpije. naša barva je bordo dreča, super je.

Imamo jo in je ne damo :-). Večino so že predhodnice napisale. Dodala bi še to, da usnje ni vse enako. Prijateljica je pri nakupu malo šparala in ima sedežno iz trdega, res hladnega usnja. Naša pa je iz mehkega in ni hladna.

Živi in pusti živeti

No, jaz sem ena taka, ki je kolebala med usnjem in mikrofibro zaradi enakih pomislekov kot ti, in se potem odločila za mikrofibro. Ja, saj, ko je nova krasno izgleda in prijetna, ampak čiščenje (kljub nasprotnim zagotovilom) je praktično nemogoče. Madežev se ne da očistiti, res skoraj nobenih. Pa nismo packi. Mikrofibre nikar.Razen če kupiš kodrlajsast vzorec, ti so pa večinoma grdi. Močno odsvetujem. Rajši kak žamet, ki se ga pa, tako se mi zdi, težko dobi.

imam jo in jo ne dam. naročili pri slovenskem podjetuj MILAX RADOMLJE.
slovenska roba-BRAVO NAŠI,priporolčam

Gretka je dala pameten nasvet. Kupi kvalitetno usnje, ne pa poceni, res je velika razlika. Dober kavč dobiš že za 3 000 evrov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close