Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek usnjena jakna

usnjena jakna

Prosim za nasvet, kje kupiti črno usnjeno jakno (ali imitacija), ki izgleda kot kratek plašček – skoraj do kolen. V trgovinah s pravim usnjem stanejo od 30 tisoč dalje, jaz pa bi kakšno cenejšo varianto.

Hvala za pomoč

Industrijska prodajalna Industrije usnja Vrhnika na Vrhniki, zraven tovarne.

DZ ali so v industrijski prodajalni cene kaj nižje kot sicer?

V industrijsjki IUV so tam od 20 tisoč naprej, plaščki so pa tudi po 30 ali več….

(V redni trgovini so tudi po 60 ali 70 tisoč).

Boš morala kar kje drugje kot na Vrhniki iskati…

Pa 30 jurjev za usnje ni nobena cena. Če hočeš ceneje, pravo usnje, boš morala v Italijo verjetno…Ampak saj veš, za malo denarja malo muzike.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

30.000 za pravo usnje??
Pa to je čisto zastonj, povej meni ga bom jaz kupila;))

Res je 30.000,00 za pravo usnjeno jakno ni nic, kaj sele za plascek.ceneje ga ni, ce je, potem to ni usnje al pa je usnje take kvalitete da bos slej ko prej jamrala.Ze nekaj let nazaj smo po 1000 dem placevali usnjene jakne seveda narejene po meri z najboljsim usnjem.

Takšen plašček sem si kupila v industrijski prodajalni IUV na Vrhniki, stal je 28.000,00.

V IUV tovarni Šmartno pri Litiji so imeli nedavno tovarniški sejem-znižana roba, vzorci in to.
Jaz letos nisem bila, tako da ne vem povedat, kaj so imeli. Je pa poceni.
Mogoče je za poklicat v Litijo, če je še kaj ostalo.
lp

Lollita,

tudi za 24.900 dobiš pravi usnjeni plašček do kolen. Sem ga kupila danes v Litiji (industrijska prodajalna IUV Vrhnika).

Hvala vsem za nasvete.

Ema hvala – sam mene zelo moti tisto trdo usnje kot ga uporablja IUV, tako da sem se na koncu odločila da ga dam delat in sem PRESREČNA.
pLAŠČEK JE FULL MEHAK, ZELO LEPO IN KVALITETNO IZDELAN, TOČNO TAK KOT SEM GA jaz HOTELA IN KAR MI JE NAJPOMEMBNEJŠE JE UNIKAT!!!!
LP

NE vem, no, ampak moj plašček iz IUV je ful ful mehak (svinjska napa) …

Pa to je praktično zastonj. Jaz sem za svojo jakno pred 5 leti dal 70 000, res pa je, da je nisem kupil v industrijski, ampak navadni trgovini od Vrhnike. Še danes je kot nova.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja verjamem, ampak je ovčja koža res boljša – tud za hlače pa razne top-e,…

Poglej v BTC v hali A, je ena štacuna, ki jo zapirajo in imajo notri znižane izdelke iz usnja tudi do 60%! Jaz sem si tam kupila lahko, usnjeno jakno od stefanel-a, za 25.000 SIT, tolk je bila znižana!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close