Najdi forum

Hay
Ravno danes sem si hotela slike iz digitalnega fotoaparata shranit v računalnik, pa mi nič ne gre več, ker ko prižgem aparata, seveda že priklopljenega kabla na usb, mi piše: Usb device not recognized. Imam 4 usb vhoda pa noben ne ujame, prej ni bilo težav stem shranjevanjem, danes pa sem res tečna da ksoz iščem kje bi blo kaj narobe, vsi 4 vhodi delujejo normaalno kot piše v nastavitvi…:((((( Help me pleaseee

Včasih lahko zataji tudi kabel za prenos podatkov. Kakšen model fotoaparata pa imaš? Potrebuješ zanj nameščene gonilnike ali ga XP-ji prepoznajo sami?

Imam canon powershot A540. Poskusila sem sama dodati strojno opremo v nadzorni plošči, pa ne morem ker ne piše kje canon, samo agfa, nikon,….nisem pa dobila disketo?

Načeloma bi Canona morali windows xp sami prepoznati, niti ne bi
potrebovala kakšnih gonilnikov.

Si poizkusila vključiti fotoaparat v usb zadaj na računalu in ne spredaj ??

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Na fotoaparatu nastavi pregledovanje slik-puščica.

Sedaj mi lepo dela,namreč je kabel zanič in smo novega kupili in lepo shranjuje slike v računalnik. Smo pa prvo dali popravit ker sem imela še v garanciji, pa so mi nazaj istega vrnili, češ da lepo dela, sama sem pa probala na 2 računalnikih shranit slike pa na obeh niso zaznali usb-ja, tako da je kabel res zanič. Zato smo kar kupili novega,čeprav bi mogli popraviti ali pa dati nov kabel, pa tega niso storili 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close