USB…
lučka a si se ti,pred kratkim,v zvezi s tem oglašala ?
Tudi sama imam tole nastavitev( hitri internet) hkrati pa občutek,da nekdo visi na mojem PC-ju. Tudi jaz LAN-a nisem nastavljala tako,da sem se
odločila,da pokličem na ljubljanski kabel,da vidim v čem je fora.
Navidezni polnilnik je namreč,kljub izklapljanju kabelske povezave,preko noči, 2 x v enem tednu, poln.Nekaj mi tule ne štima.Opazila sem,da ima moj PC ponoči ,ko spim,nenavadno veliko dela.(nove nastavitve)Ko gledam beležke opažam nove nastavitve med njimi tudi telephony, ki pa so v roku nekaj ur brisane tako,da bom morala tole takoj ko PC odprem kopirati pa,da vidim.(beležnica)
Max kako pa lahko LAN izključiš in v čem je pravzaprav fora tega LAN-a?
Kaj se bo zgodilo v primeru,da ga izklopim.
Mozilla firefox
XP professional
Preko tega lahko spreminjaš nastavitve dostopa do interneta za tvojo mrežno kartico, modem… Če ga izklopiš (disable), izklopiš tudi internet. Preveri računalnik s kakšnim AV, Antispy… da se boš znebila vseh vsiljivcev 🙂
A imaš samo svoj računalnik priključen na internet ali si deliš internet še s kom drugim?
Lp, Max
Privzetega ne moreš izbrisati, edino če si kakšnega še naknadno ustvarjala (ampak dvomim da si). Vključi MS Firewall, če ga še nimaš, ali pa si inštaliraj kakšnega drugega, da bo zaščita kaj boljša. Saj LAN-a ti v bistvu ni bilo potrebno nastavljati, ampak se ti je kar avtomatsko (ker imaš vklopljen DHCP enable – to lahko v LANu tudi pogledaš).
Lp, Max
Forum je zaprt za komentiranje.