Najdi forum

USB ključek nagaja?

imam Canyon USB ključek. Načeloma dela brez problemov. Danes pa mi je pri stranki sredi kopiranja podatkov z njenega laptopa zablokiral:

javil je samo, da ne more kreirati datokteke (z oznako slike, ki smo jo med drugim kopirali) in …. nič!

na noben način nisem mogel več spraviti slik gor. Poskušal sem zapakirati slike v rar, pa ni bilo uspeha s kopiranjem.

ker se je stranki mudilo, smo slike zapekli na CD….

Slik je bilo vsega skupaj cca 600MB, ključek je 1GB. pravkar pa sem brez problema ključek napolnil do konca (za test sem ga nafilal z mp3) ?!?

ne bi rad videl, da se mi podobno ponovno zgodi pred stranko. ima kdo kakšen nasvet ali pa obrazložitev?

LP
Samo

da si nisi zaklenil ključka.
pri strani je eno čisto majhno stikalce – pa ga malce premakni levo/desno

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

ni zakljenjen.
tale moj canyon nima te opcije za zaklepanje.

sem ga pa sedaj napolnil do konca brez problema ?!?

Kolikor jaz razumem, USB ključek ni deloval samo na eni mašini. Možno je, da ne bo deloval samo na tisti mašini oz. podobnih – sorodnih mašinah. Poševnooki zadeve res naredijo poceni, Microsoft in PC industrija pa sta zadeve z komponentami in gonilniki zanje prignali do te mere, da je sesuvanje mašin z t.i. “blue screen of death”, pa tisto ne dela, pa ono ni dobro, postali nekaj normalnega in je treba pač s tem živeti in delovati.

Včasih, ko so bile stvari dosti dražje, so delovale bistveno bolje.

kaj pa če je stranki zmanjkalo prostora.
Če je nekaj časa kopiralo, potem pa ne več…

ista stranka, danes, isti laptop, ključek……..dela vse OK !!!
Zgleda je imel ključek zadnjič slab dan :)))

Ali pa je morda ključek že predolgo v rabi in odpoveduje poslušnost?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close