Najdi forum

Zivjo!

Mene pa zanima kake imate kaj izkusnje z rent a carjem v USA. Na kaj moram biti pozorna? kje se najboljs splaca najet? Ze iz slo? al na licu mesta? Grem pa od Washingtona do floride in nazaj.

Hvala za info

Poglej se nekaj prispevkov nazaj na drugih tematskih forumih. Ogromno napisanega…

Andrej

Jaz ga najamem in plačam v SLO. Včasih sem ga najemala v USA, ampak je bilo vedno dražje, sploh na letališčih – še takse in čakajo te, tudi če ima avion zamudo. Obvezno vzami polni kasko.
Vprašaj na tel: (04) 2519-289 HOLIDAY AUTOS ADRIATIC
Če bo več voznikov, se vam izplača vzeti zlati paket (poln tank + 3 vozniki), je ceneje, kot za 2 voznika.
Škoda, da tvoja smer ni obratna, rent-a-car je namreč najcenejši ravno na Floridi.

Zivjo corado!

a se mi lahko javis na email prosim…. za mal vec info.

Hvala

Da ne načenjam nove teme:

In sicer v New Yorku bi kupil avto kajti rent a car za tri mesece je predrag. Zanima me kako je z lastništvom vozila ker bom tujec in zavarovanjem za povzročitev nezgode. Kolikšen je približen strošek zavarovanja. Tehnični pregled ?
Zanima me kako je s spanjem v avtu v večjih mestih npr. New york.
Hvala

anyone?

Forget about it!

forget about what?

Evo, da vam povem… najcenejsi rent a car sm nasla iz oz na floride(i). Tako da zdej potujem iz Orlanda do Washingtona in nazaj na Florido. Najceneje mi ga je zrihtal POPAIR (pa necem delat bene reklame, samo povem)… In glede na dolzino dobivas tudi ene popuste in vedno imajo kaj v akciji.

Srečno vsem

Tudi mi smolani rezervirali na POPAIR-u, pa je blo vse brez problemov. Cenovno ugodno, brez komplikacij glede prevzema avta v Seattlu na letališči od 11h zvečer,

Tako da vem kje bom rezerviral, če grem še kdaj v ZDA…
Zadovoljna stranka je najbolja reklama :-)))

Lp

Andrej

Mismo vzeli avto preko FTI ( http://www.fti.com ) , ki zastopa razne agencije. Avto je bil last firme ALAMO, 7 sedežni enoprostorec, udoben, velik, poraba 10-11 litrov na 100 km ( MALO ) , cena za 17 dni okoli 230.000 SIT, v juliju. Obvezno popolni kasko, pri tem ne varčuj, sploh pa se drži omejitev, ker pri tem ne poznajo pardona.
Le pogumno !

oJla SUNNY8,

BRAVO, POPAIR RULES,
Ta pop air sem jz tuki gor prnesu in ga mrskermu svetoval.Jz sem prek njih ze ene 10x si rihtu in Karte in rent a car .NIKOLI NIKOLI ni bilo problemov.Tako da

HIT THE ROAD JACK Če greš že iz juga na sever .Se ti splača pri SOUTH CAROLINA zavit na levo do Tennessee-ja v Lynchburg.Zakaj??? ZATO da si ogledaš FACTORY OF JACK DANIELS.

Če pa rabš kaki info več me pa poklič na 040-237006

BYE

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close