Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Uropitev ljubljana moste – kdo ve, kaj je z otrokom

Uropitev ljubljana moste – kdo ve, kaj je z otrokom

Se že kaj ve, se bo otrok opomogel? In kaj se je sploh zalomilo? Tega se zelo bojim!

Glede na to, da je še vedno v življenski nevarnosti, bolj slabo kaže.

Odgovor na objavo uporabnika
Takojčica, 27.06.2021 ob 18:40

Se že kaj ve, se bo otrok opomogel? In kaj se je sploh zalomilo? Tega se zelo bojim!

Jah, pac imas vedno otroka pod nadzorom, kaj ti tu ni jasno?

Glede uropitev, nekaj let nazaj smo na morju resevali eno starejso gospo, ki je zelo lepo in dobro plavala, a ko je zelela stopit na tla, ji je spodrsnilo in je izgubila orientacijo, seveda nekaj panike in rezultat je bil utapljanje.

Ti povem, da sem jo en trenutek gledala, kako pla a, pogledala stran, spet v njo in vidim, da ima glavo pod vodo, a nisem dojel, kaj se dogaja, dokler ni zamahnila z rokami in meni se zdi, da je to kar trajalo en cas, da je zamahnila. Drugi ljudje sploh nic niso videli, sele ko smo jo resevali in vpili, so drugi dojeli, kaj se dogaja. Ene par jih je priskocilo na pomoc, ostali pa, kot da nismo na isti plazi…

No, gospo smo resili, ocitno smo tudi tako hitro reagirali, da ji niti ni bilo treba ostati v bolnici, so jo le dobro pregledali, dobila je nekaj kisika ze takoj na plazi in to je bilo to.

Kaj zelim povedat, da enostavno ne dojames, kaj se dogaja in vsak mora pazit na svojega otroka, ker ga najbolje pozna in najbolje ve, kako se ta otrok obnasa v vodi, pa seveda, bit vedno zraven na max meter razdalje.

Moj otrok je lani hodil na tečaj plavanja. Zdaj se tako učijo, da se potapljajo, plavajo pod vodo…zares splaval še ni, je pa ves čas pod vodo, plavati zna samo pod vodo. Jaz sem ves čas v strahu, da bo 1x ostal dol, ga seveda gledam kot sokol, a sem ves čas v stresu.

Hmmm, po 4 min brez kisika še tako dobro prekrvavljeni možgani odmro ….

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 28.06.2021 ob 18:26

Hmmm, po 4 min brez kisika še tako dobro prekrvavljeni možgani odmro ….

Ti si dober primer.

Kje pa je to bilo? V Atlantisu? Amoak tam so res skoz povsod reševalci razen v spodnjem bazenu, ki je čisto za majčkene.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close