Najdi forum

Uroki

A mogoče kdo pozna koga, ki se ukvarja z uroki? Ali mogoče kako urok naredim sama? Nekaj sem brala v zvezi s tem, mi je zelo zanimivo to področje, pa ne vem kako naj se lotim….Me pa bolj zanimajo tisti, dobri uroki, nikomur nočem nč slabga 🙂

Jaz poznam en urok, ko ti ženska reče dve besede:
“noseča sem”….

hah s stakimi uroki nimam kaj dosti izkušenj, sam me res zanimajo no…Dajte se mal razpisat tisti, ki imate izkušnje s tem…Kako delujejo, če delujejo, itd…

mene tudi zainmajo in iščem literaturo v tej smeri. sicer pa mislim, da moraš najprej sama pri sebi razčistit svojo energijo in se naučit usmerjanja energije. brez energije ni nič, ne dobro, ne slabo. 🙂

kako to narediš? kako se naučiš usmerjanja energije?

Najbližje kar sem prišla temu je, da sem brala Coelha… A si brala?

Še bližje bi bila če bi upoštevala ta nasvet:

Jaz predlagam, da ga poješ. Veš, tro je bolj direkten stil z njim, kot če ga daš samo pod povštrček. Na majhne koščke, pa bo šlo :)

Hi,hi,hi….. 😉 :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

V čem je problem? Da te on sploh ne opazi?

eni se s tem darom že rodijo, samo uporabljati se ga morajo še naučit. za druge pa … če te bo stvar res zanimala, če se bom zatrdno odločila, da se naučiš teg,a boš tudi ti lahko razvila to sposobnost. je pa najprej treba razčisti svoje življenje, ga spucat stvari, ki ti jemljejo energijo, torej osvobodit svojo energijo. ko boš to naredila, ko boš čutila, da so očiščena, da tvoj čas in pozornost nista več usmerjena na vsakodnevne stvari, prepire, razmišljanja o vsem mogočem, itd. potem jo boš lahko usmerjala drugam tako, da bo od tega tudi kakšen rezultat. ni pa to stvar nekaj mesecev, ampak zna it tudi v leta, veš. 🙂 šolanje pač.

V antikvariatu sem kupila zelo staro knjigo in v njej našla recept za izgon hudiča.

Po navodilih sem nabavila žabe, lase, živalske oči, svinec, suhe korenine mrkača in še nekaj nujnih stvari,

jih zmešala in skuhala kot je treba, se namazala pod pazduho, po stegnih in pošpricala stene v

stanovanju. Zaradi tega je nastal hud prepir z možem, ki je v besu zapustil stanovanje.

Tako, da stvar načeloma deluje…

🙂

Damn! I'm good in bed. I can sleep for hours.

Si se ga rešila dokončno? Potem je bil slab urok, če je nazaj prišel. :))
Ti si prava čarovnica! 😀
Raje se ukvarjaj z belo magijo, npr. kako doseči, da ti bo ljubimec bolj vdan. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti si prava čarovnica! 😀
Raje se ukvarjaj z belo magijo, npr. kako doseči, da ti bo ljubimec bolj vdan. :D[/quote]

dobra tale, ja. :)))

matjazko: kako doseči vdanost ljubimca? nič lažjega. kadar pride k ženski naj ga vedno poboža po korenjaku in mu da en dolg strasten poljub. nikoli naj je ne boli glava in naj bo odprta za experimentiranje. pri moških se vrti okoli njegovega prijatelja. bolj ga ima ženska rada, raje ima ljubimec njo. :))) simpl kot pasulj.

Vse magije vplivajo na tek dogodkov in svobodno voljo posameznikov. Kaj želiš doseči z urokom – da bi se nek moški zaljubil vate, da bi dobila točno določeno službo ali položaj? Si se kdaj vprašala, da morda ta moški ljubi drugo žensko in bi bila ta dva nesrečna zaradi takega “posega”? Kaj pa, če bi tvoj moški izvedel, da si njegovo ljubezen pridobila s pomočjo magije? Skratka, zanima me, kaj želiš s “čaranjem” doseči? Ti trdiš, da nimaš slabih namenov, ampak to, kar je tebi dobro ni nujno dobro tudi za drugega. Če bi izvedela, da je neka moja prijateljica ali prijatelj prakticiral magijo, bi se nemudoma prenehala družiti s to osebo.

Kaj pa na ta vonj poreče tvoj mlad, samski prijatelj? :)))))

Ti si prava čarovnica! 😀
Raje se ukvarjaj z belo magijo, npr. kako doseči, da ti bo ljubimec bolj vdan. :D[/quote]

Joj kolk ste pa zategnjeni eni… Sploh niste za hece…Jaz pa prekipevam od dobre volje.

Damn! I'm good in bed. I can sleep for hours.

Marička, vpliv polne lune…..zakaj pa misliš, da se danes nekatere zanimajo za uroke? :)))

neki časa nazaj sem dobil čtivo leksikon okultizma

neki časa nazaj sem dobil čtivo leksikon okultizma[/quote]

ja? povej kaj več o tej knjigi.

Ne mislim začarat nobenega moškega….Enega sem začarala in sva srečno poročena že nekaj let 🙂 Samo zanima, take stvari me od nekdaj privlačijo, pa to še ne pomeni, da bom sama izvajal uroke….Tudi mene zanima kaj več o knjigi leksikon okultizma..

Ljudje smo uročeni z lastnimi prepričanji in zaslepljeni z iluzijami, ki si jih ustvarjamo, ker verjamemo, da je to dobro za nas.

Če želiš nekoga uročiti, ga moraš le prepričati, da je tisto za njega dobro, kar od njega pričakuješ. 🙂

Oba?

Oba?[/quote]

Mogoče ga je prvič začarala, zdaj pa ponovljen urok ne prime več, ker je mož postal imun. :)))

Meni se zdi, da bi to ona na daljavo, brez njegove vednosti. Tako ga bo pa težko prepričala. :)) Mogoče bi v tem primeru morala le sebe prepričati, da deluje. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni se zdi, da bi to ona na daljavo, brez njegove vednosti. Tako ga bo pa težko prepričala. :)) Mogoče bi v tem primeru morala le sebe prepričati, da deluje. :))[/quote]
Mislim, da ji drugo ne preostane. 🙂

ljudje….

ne se hecat s takimi stvarmi, ker sem zaradi tega šla zadnje 2 leti skozi pekel
nikoli, res nikoli nisem niti govorila niti brala niti slišala o tem
dve leti nazaj bi rekla, da je to larifari…

v življenju se je zgodilo nekaj….in sem dobila od neke ženske nasvet, kako to odpraviti….
veliko moči in dejanj je bilo potrebnih, da sem se znebila tega…
danes sem svobodna, življenje je spet lepo, srečna in vesela…
naključje me je pripeljalo do odgovora na vprašanje, zakaj se mi je v zelo kratkem času sesul cel svet, družina mož služba, vse!!!!

ne kličite slabih misli, urokov….in spravite svojih iz sebe, če veste, da jih imate…poiščite si pomoč…

ps…vsaka hiša se direktno ali indirektno ukvarja s tem (v Sloveniji), verjeti ali ne
vem, da bo marsikdo sedaj komentiral moj post…..pa nič zato! Tisti, ki veste, o čem govorim, veste, da se ne sme kaj dosti govoriti…in delati na tem področju, sploh ne v škodo….

veliko sreče

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close