Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Urgenca v Ljubljani

Urgenca v Ljubljani

Bog ne daj, res bog ne daj pristati na urvenci UKC LJ. Da si 5 dni na hodniku, da boga prosiš, da umreš, da v resnici na urgenci umreš?! Tega ni niti v Bangladešu.

Ne osebnega zdravnika, ne zobarja, ne pediatra. Samo urgenca v nujnih primerih. Potem pa zgoraj našteto.

Pa kaj še počnete v tem mestu?  Pejte že v kakšno manjše mesto.

Sem iz druge regije. Pri nas greš lahko samo če je res nujno se pravi, da je ogroženo tvoje življenje.  Drugače te sploh ne vzamejo. NI SANS !

Vprašanje je torej organizacija na urgenci ukc.  Mogoče tja pride tudi kdo,  ki ni za na urgenco.

Torej problem je organizacija.

Po mojem imajo dohtarji dogovorjeno, da so plačani od parkirnin.

Vsak. ki čaka na urgenci, mu ne uide vsaj par 10€ parkirnine v bližnji parkirni hiši in tega se očitno kar nabere.
Sistem ljubljanske nujne medicine poskrbi, da se tega nabere res veliko.

V SG na urgenci čakas, če ocenijo, da si nujni primer, ravno 1 minuto.

Toliko sem čakala, ko sem pripeljala enega od staršev. Pa mislim, da sta bila v čakalnici še dva pacienta, ena znanka  si je (verjetno) zvila gleženj, za enega starejšega pa ne vem razloga.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 5917, 04.09.2025 ob 22:18

Po mojem imajo dohtarji dogovorjeno, da so plačani od parkirnin.

Vsak. ki čaka na urgenci, mu ne uide vsaj par 10€ parkirnine v bližnji parkirni hiši in tega se očitno kar nabere.
Sistem ljubljanske nujne medicine poskrbi, da se tega nabere res veliko.

To je še poceni.

Odgovor na objavo uporabnika
Korošica920, 04.09.2025 ob 22:23

V SG na urgenci čakas, če ocenijo, da si nujni primer, ravno 1 minuto.

Toliko sem čakala, ko sem pripeljala enega od staršev. Pa mislim, da sta bila v čakalnici še dva pacienta, ena znanka  si je (verjetno) zvila gleženj, za enega starejšega pa ne vem razloga.

V SBI te pa zaradi zvina gležnja sigurno ne sprejmejo. Počakati moraš na svojega zdravnika Oz greš v turistično ambulanto če si turist.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close