Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Urgenca v Lj pri Kliničnem

Urgenca v Lj pri Kliničnem

Kje je zdej vhod v urgenco, prej si tam pri Bohoričevi zapeljal gor, zdej pa tam vse pozidano…?

Če sam pripelješ, kam torej je treba zapeljat?

Pri Polikliniki, z Njegoševe.

jut3 moram dvigniti očeta iz KC. Kako to izvedem z avtom?

Tam poveš, da greš po očeta, pa ti dvigne rampo. Kot rečeno, pri polikliniki je vhod. Pripelješ se gor, tam pa se potem obrneš in pelješ po isti poti dol.
Le glej, da bo oče že nekje tam, da ne stojiš tam dolgo.

Na zadnje, ko sem bil pred meseci na urgenci zarad vročine in mrzliice, sem čakal kakšnih 6 ur. Zadnjič sem imel kar hudo bolečino v prsih in sem rekel ne grem na urgenco, ker se čaka kot norc in saj bo mogoče bolje naslednji ni bilo veliko bolje. Potem sem pisal po elektronski zdravniki dvakrat in nič odgovora.

V koroni tako samo še privat delajo in sem rekel potem pa privat in sem se hotel naročit privat in mi reče en teden za čakat, če vmes kdo odpove vas pokličemo. In čez en dan kliče, klic sem spregledal in potem sem klical nazaj čez kakšno uro, v roku štirih ur sem 3x klical nazaj v delovnem času, pa se ni več javila. Torej predvidevam, da se je termin sprostil, ko ga je že zapolnila, nisem bil več zanimiv. Hipokratova prisega je dandanes le floskula.

sem rekel ne grem na urgenco, ker se čaka kot norc in saj bo mogoče bolje naslednji dan in ni bilo veliko bolje. Potem sem pisal po elektronski zdravniku dvakrat in nič odgovora.

sem rekel ne grem na urgenco, ker se čaka kot norc in saj bo mogoče bolje naslednji dan in ni bilo veliko bolje. Potem sem pisal po elektronski zdravniku dvakrat in nič odgovora.

Je kje statistika, koliko jih je umrlo zaradi ignorance zdravstva?

Takrat ko sem imel vročino in sem čakal na urgenci šest ur, sem pa pred tem klical v zdravstveni dom in me je zdravnica grdo odslovila in me niso hotli sprejet, ker imam osebnega zdravnika v drugem mestu, tako da sem potem moral na urgenco, kjer če po petih urah ne bi vprašal kdaj bom na vrsto, bi verjetno še čakal dve dodatni uri.

Odgovor na objavo uporabnika
Enkrat Al dvakrat, 18.12.2021 ob 19:58

Je kje statistika, koliko jih je umrlo zaradi ignorance zdravstva?

No Samo sprašujem se, ko berem take zgodbe iz urgence.

Zdej po ta nivem se na irgenci nic ne caka, ker ti prvo porinejo list pred nos, da ti bodo celo storitev zaracunali v kolikor ne gre za zivljensko ogrozajajoce stanje. Pa se petkrat ti zo poudarjo, da sem na koncu rekla; jah verjetno ne ji bila na urgenci, ce se ne bi bala za svoje zibljenje a ne? Zelim, da me prehledate, pa ce tudi na koncu placam.

na koncu nisem placala jic in ni slo za zivljensko ogrozenost.

mi je pa rekla sestra, da se na ta nacin znebijo vsaj 80% ljudi.

Na vrsti si pa takoj.

vprasanje pa je, kaj se zhodi z deehem teh ljudi, ki so se obrnili in sli domiv. Ker sestra, ki ti grozi s placilom ti ne zna povedat kolk naj bi te ta prehled prisel :/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close