Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Urgenca.com SEKS?

Urgenca.com SEKS?

Preko portala urgenca.com sem spoznal punco, ki je takoj rekla naj ji pišem le na mejl, pišem ji na mejl in mi takoj odgovori, da išče prijatelja za seks, pošlje par fotkic sebe, res uredu zgleda skratka. Potem reče, da se lahko dobiva, ampak prej moram 50€ dati preko paysafe carda, takoj sem zaslutil, da je to nek scam, amapk je trdila da je imela slabe izkušnje in rabi potrditev, da resno mislilm priti in mi je zagotovila, da mi bo denar vrnila. Zbil sem ceno dol na 25€, ker pač tut če zgubim 25 ni krize. Nakazu sem 25 preko paysafecard, dal ji pin za to zadevo in čakal, da pride. Reče, da mora prvi videti če sem res tak kot na slikah. Zato me kliče preko video calla, moja kamera je bila vklopljena, njena pa ne. Vestno je trdila, da je pri meni težava in, da mi bo vrnila denar in naj se raje ne dobiva. Pač WTF?? doma sem preizkusil klicat prek videocalla iz mobitela računalnik, vse štima, tako da je očitno ona mena videla, sam je mela kamero izklopljeno. Vse čudno skratka, email je crnakava4@gmail.com če bo še kakšen naivnež nasedu na to butasto foro. Zdaj mi niti ne odpiše več, nevem če bom teh 25 kdaj dobil nazaj, ampak ja izkušnja, iz katere sem se dosti naučil.

Tako, da moški, če dobite ponudbo, ki je “too good to be true”, 99% časa res ni

Hjooo….ubistvi tole sodi v grupo saj ni res pa je?? kaj delajo nagoni ?

Bravo punca:)

Res si tupi naivnez s polni jajci. ?

V zivo pojdi na teren. Ne pa ko slepa kura po netu.????

Še poceni si skozi prišel. Koliko obupan moraš bit da plačaš za klic :). Mislim če te v živo ne obletavajo “hude” ne vem zakaj misliš da te bodo na netu? Nimajo nič drugačnih kriterijev kot v živo veš 🙂

To je že takoj smrdelo, ko je zahtevala denar mislim halo!?!
Sem imel sam podobno izkušnjo par mesecev nazaj, češ da se bova dobila če nakažem 50 eur na foro da mi more najprej zaupati je res smrdelo vse skupaj, zaščitite se in ne nasedajte tem foram ker so veliki nategi.

Smilijo se mi babice, ki nasedejo prodaji od vrat do vrat in po telefonu, ti pa čisto nič. Vsak uporabnik interneta z dvema aktivnima možganskima celicama bi moral vedeti, da gre za nateg.

Moj mail je sex.lutka@hotmail.com Ne deluje, zahtevajo skrbnika zame. Nikjer nisem dobila svojih rojstnih podatkov zato sem kot leto rojstva napisala 2021. Menijo, da sem premlada za samostojno življenje. Rada skačem sem ter tja in se veselim življenja brez modrčka in spodnjih hlačk. Internet je moj svet. 

Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close