Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Urejanje nohtov

Urejanje nohtov

Zanima me kako si druge ženske urejate svoje nohte na rokah. Predvsem me zanima kako si urejate tiste, ki si jih tudi redno lakirate.

Sama delam tako da si nohte najprej spilim z grobo pilico konice, potem si spilim še ploskve če imam kakšne brazdice, jih spoliram po ploskvi in tako na kvadratke običajno spilim. Potem dam gor prozoren podlak, in pa običajno 2 plasti želenega barvnega laka, na koncu pa še topcoat nadlak trenutno imam enega ki ima gel-look je kar okay. Sem bila pa zelo razočarana nad MaxFactor laki zelo neobstojni. Trenutno uporabljam od Deborah lake, so mi še kar obstojni, drži tam od 5-7 dni.

Namreč kako si nanašate lak, kater lak vam je najbolj obstojen, najboljši, katera znamka? Koliko plasti si nanesete gor, da čim dlje lak obstoji? Katere barve največ nosite? Jaz največ nosim barvo pudra, kožne barve in pa živo rdeče, oranžno-rdeče kombinacije.

škarjice in pilica, na ovalno, ker me robovi pravokotnih nohtov nervirajo
lakiram bolj na hitro, trenutno niti nimam podlaka (pa moram kupiti, mi je enkrat prav grdo obarvalo nohte), niti nadlaka, samo namažem dve plasti poceni lakov, pa zdrži en dan, potem se že kruši in ga odstranim
rada imam temno sivo-vijolično z metalnim leskom, pa koralne barve, pa samo prozorno

Dodam le toliko. Najboljše lake nedvomno proizvaja LCN.
http://www.lcnusa.com/

Popilim, zrihtam kozico in nalakiram.

Navdusena nad laki LCN, obstojni, cena sprejemljiva:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close