Ura
monovka, 14.09.2025 ob 09:59
crazyfrog, 14.09.2025 ob 09:55
Če se vrnemo k temi. Mišljeno drugač ni na premik ure, ampak na to, da če smo dop kkšno uro “zamudimo” spimo dlje,al kkrkol drugače.. da mamo pol full filing, da mormo ts zaostanek ujet in nismo prisotni v času. Recimo vampire dance je popolnoma zgubljena in večino časa brezsramno, obupno vrešči.. sprosti se.
No… če bi tole za vampire dance zamudila, si lahko komot oprostiš… ?
Sam res. Js mam MOČ?
Vampire dance, 14.09.2025 ob 09:52
crazyfrog, 14.09.2025 ob 08:08
Sm brala, da zjutraj izgubljeno uro iščeš ceu dan.. kaj pa vem, pr men je tk ko morm bit organizirana sm, ko sm ležerna sm pa ležerna. Mate velikrat časovni kaos?
Začni fukat, al pa vsaj drkat, de ne boš tako zmedena!
Kaj ti potrebuješ kaj pomoči?
Prevečkrat ga imam, pa ne morem reči, da sem realno preobremenjena. Sem pa 55+ in v službi vse bolj obremenjena. Ne le jaz, vsi. Zjutraj se težko spravim ven, pridem pozno. Popoldne vedno še malo potegnem, da je sigurno vse narejeno. Ne zato, ker bi bila taka perfekcionistka, ampak ker ne želim biti kasneje v stresu zaradi napak. Vodilni in tudi nekateri sodelavci prav prežijo nanje. Nekaj časa mi vzame vožnja, čeprav sem blizu. V trgovino grem enkrat ali dvakrat tedensko, včasih imam še kakšen opravek. Takrat pridem čisto izžeta. Čeprav mož kar nekaj naredi doma, me vseeno čaka še kakšna malenkost. Zvečer sem utrujena, apatična, zaspim pa težko. Potem pa je naenkrat spet jutro.
monovka, 14.09.2025 ob 09:53
crazyfrog, 14.09.2025 ob 09:49
monovka, 14.09.2025 ob 09:47
crazyfrog, 14.09.2025 ob 09:14
modrivrag, 14.09.2025 ob 09:05
crazyfrog, 14.09.2025 ob 08:58
modrivrag, 14.09.2025 ob 08:51
Same pomembne. Pa je skoz na monu, ko odpreš mon skoči ven iz vsake teme, Monovka namreč. To se svet lomi na plečih sleherne monklje.☝️?
Veste, nič ne zamudim. Mal mona mogoče, to pa ni neke škode.
Ti res ne zgubljaš časa in se potrudiš takoj zatežit. Kaj vse zamujaš, se pa v dobro tebi sploh ne zavedaš??
Probaj se “zorganizirat”, da ne boš takih nepotrebnih ven metala.☝️?
Ma sj sem se organizirala
mam te posebej označenega pod “nujno dražit – vsak dan”.
Ne morem iz urnika, sori. ? Misel nate je moj start!
Froga, ti si lahko vzor vsem nam tukaj. Vsaj ena, ki Vragu vrne tisto malo pozornosti v zahvalo za njegovo požrtvovalno vsakdanjo skrb, ki jo namenja nam ?
Sama se prav sramujem, da se mu ne utegnem sproti zahvaliti za vse dobronamerne napotke in opažanja, zato zdaj izkoriščam priliko in se hvaležno klanjam modri dobričini.
Sm ravno prav otročja zanj??
Drugače pa monovka, ne trudi se preveč. Ne smete mu vse laskat, to pa pol men ni ok?
Nič bat, mi je jasno, da nimam šans pri njem. Si premočna konkurenca.
Kaj hočem… nekatere ljubezni ostanejo neuslišane ??
Nobena konkurenca ni. Vsake toliko jo nahruli. Zadnje čase se veliko več posveča Šnelci. Ta je bolj na njegovi ravni. Frog je premlada in v svojem svetu.
nedelja749, 14.09.2025 ob 19:29
nedelja je minila kot blisk. skoraj je že ponedeljek in služba pred vrati.
…amm, še dobro, da je endelja šele jutri – zame, dopust je še na.programu 😉 …
..veliko je odvisno od samega čloevka: jutranji tip defenitivno ‘zamudi’, če se zjutraj kje ‘zatakne’…meni še vedno leži zgodnje vstajanje in s tem povezano aktiviranje v dnevu. V jutranjem času naredum ogromno. Drži pa tudi,.da so mi pisani na kožo ‘nujni’, hitri opravki. Noben problem: skoncentriranje na nalogo in …finiš.
..lep start v nov teden.
Jp. Pa bo spet ponedeljek..
Se mi zdi, da je minevanje navidezno. Da v bistvu vse sam kroži.. letni časi, generacije.. luna gre vedno po isti poti, sonce.. mi se pa spreminjamo v tem okolju kroženjs.
Ni čas tisti, ki gre mimo nas — mi gremo mimo časa, ki ostaja tam, krožeč in miren, v svojem koraku na vedno enak ritm?
crazyfrog, 14.09.2025 ob 20:53
Jp. Pa bo spet ponedeljek..
Se mi zdi, da je minevanje navidezno. Da v bistvu vse sam kroži.. letni časi, generacije.. luna gre vedno po isti poti, sonce.. mi se pa spreminjamo v tem okolju kroženjs.
Ni čas tisti, ki gre mimo nas — mi gremo mimo časa, ki ostaja tam, krožeč in miren, v svojem koraku na vedno enak ritm?
Čas zame ni le ritem, ampak je tok. Tok, ki prinaša spremembe in nudi edinstvene izkušnje.
crazyfrog, 14.09.2025 ob 21:55
Kot reka, ki nas z utiranjem novih poti polni z izkušnjami in preoblikuje..
Čas nam daje nove izkušnje, nove priložnosti in nove zgodbe, ki jih lahko delimo. Zato živimo tukaj in zdaj, cenimo male stvari in se prepustimo toku, ki nas vodi naprej. Lepe sanje frogica, jaz grem v posteljo.
Simbol, 14.09.2025 ob 22:06
Čas nam daje nove izkušnje, nove priložnosti in nove zgodbe, ki jih lahko delimo. Zato živimo tukaj in zdaj, cenimo male stvari in se prepustimo toku, ki nas vodi naprej. Lepe sanje frogica, jaz grem v posteljo.
Mirno noč, da bo jutr moč za nov jutri, vnovič na ponedeljek?
Groza, prehitr je noč minila.
crazyfrog, 15.09.2025 ob 06:24
Groza, prehitr je noč minila.
Je pa bila lepa noč.☝️?
Ja, zabica kaj pa je spet?
Ura meni ni vodilo dneva. Sem narejena na izi. Sicer imam v službi rada podelano ob koncu osmih ur, ampak če kaj ostane ni konec sveta, je drug dan nov dan.
Sem z leti prišla do tega, prej sem bila perfekcionistka, pa me je enkrat fajn sesulo življenje in od takrat si mislim, bo že.
@takle Razn tega, da je neudobn, je vse ok.. nč novga ni, neki mi pr učki optimizirajo na estetski, da optimizirajo funkcionalnost. Nč novga, sanacija posledic.
Monovka dobr si navijala jutr grem domov.
No vama se vidi, da mata obe že to modrost let in izkušenj, mene pa lajf še fajn uči, da je npr. Potrpljenje božja mast in da z glavo skoz zid negre. Mi pa gre zmer bolš, da se pohvalim??
crazyfrog, 15.09.2025 ob 10:20
@takle Razn tega, da je neudobn, je vse ok.. nč novga ni, neki mi pr učki optimizirajo na estetski, da optimizirajo funkcionalnost. Nč novga, sanacija posledic.
Monovka dobr si navijala jutr grem domov.
No vama se vidi, da mata obe že to modrost let in izkušenj, mene pa lajf še fajn uči, da je npr. Potrpljenje božja mast in da z glavo skoz zid negre. Mi pa gre zmer bolš, da se pohvalim??
Drži se ?
Forum je zaprt za komentiranje.