Uporabniški profil
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Uporabniški profil
Kdo od forumcev lahko in kak način odpre moj profil?
Radovedni ježek, hehe…
Jest ziher ne :)) Ježek… lepo jutrio in še lepši dan!
Jani
p.s. normalno tud vsem tadrugim
Kljuke , dobro jutro !!!
Vesel sem ker vaju berem , čao !!
Madona, Štumpantl, a si sploh še živ? No, lepo! Dober delej, pa kej se še oglasi!
Jani
Hvala nic na sreco nic ne rabim. Zate vem, da lahko odpres vse, madonca saj si sef! Preverjam le, ce imas kaksnega hackerja tu, hehe..
Tudi tebi Jani se enkrat dobro jutro in kratki šiht. Posebej hvala za navodila za resevanje problemov na delovnem mestu. Sem ze prilagodil domacim razmeram in poslal sefu v razmislek.. Zdaj pa cakam…
he he he he 🙂 jaz skrbim, da so problemi vedno rešeni 😉
Ni kaj, Ježek, lep dan tud teb!
Jani
Lep dan tudi tebi Stump.., a si si podaljsal dovolilnico za izlazak?
Me ni obvestil, niti vprašal ! Dovoljenja nima !!!!
Ja , hvala Jani !
Tudi jaz gledam , da imam probleme pošlihtane po prvem sistemu :)))
prebrisana lisička
Ježek , praviš novi zagoni v novem letu ,…to ravno počnem ,namreč z novimi idejami .
lep pozdravček !
ja… če ni po prvem sistemu, ga pa toliko časa biksamo… da je problem rešen 🙂
prosim , prosim , prosim ,..hehehehe samo še malo
Kok dni ??? In zakaj? Utemeljitev!!
Šef je rekel NJA,nja, nja… Rekel sem mu, da je to pac posneto stanje – “As found condition”.. Nato je rekel: Pošlji direktorju, pri tem se je kislo nasmehnil!
O nasvetu še razmisljajoci jezek
Da bom naslednjih pet let neobremenjeno lenaril po dva meseca na morju ali dva tedna na smučanju , in da vas bom lahko v miru kdaj pa kdaj tudi obiskal , pa če je potrebno it tudi na drug konec Slovenije…
lep pozdravček !!
Da se nisi vkjučil v prodajo Uniona, ko si pri BTC zamudil? Ali si mogoče rihtaš kakšen posel v kakšnem skladu?
ohh ježek sej poznaš našega lumpa.je tko skrivnostno tiho in zadrzan,da ima sigurno neko dobro skrivno orožje…srečno lumpek!!
Forum je zaprt za komentiranje.