uporablja kdo Prored3?
Qwertz, 24.09.2024 ob 18:40
Ja, že kakšne štiri mesece ga preventivno uporabljam, ker se mi je pojavilo nekaj simptomov, in mi je super. Kaj točno te zanima?
Hm, ne vem točno kaj me zanima razen nekih osebnih izkušenj, če dejansko deluje? So se ti v teh štirih mesecih izboljšali simptomi? Imaš občutek, da ti pomaga? Zasledil sem že veliko dobrih stvari o dopolnilu, ampak se ga nikakor ne spravim naročiti.
Jaz ga uporabljam kot ‘zdravilo’ in ne kot preventivo, zato ti lahko malo podrobnejše povem, kako gredo stvari. V začetku leta 2021 so se mi začeli pojavljati simptomi, da nekaj ne štima—nekateri so bili bolj moteči, drugi manj—in sem se odpravil do osebnega zdravnika, ki me je potem napotil do urologa. Tam so po preizkavah ugotovili, da gre za povečanje prostate, ampak stanje še ni bilo dovolj napredovano, da me dali naprej na operacijo—češ, da je škoda opravljati poseg, če obstajajo druge alternative. Potem so me opremili z brošurami in letaki, da moram piti dovolj vode, nehati s kavami in občasnim pivom, začeti moram jesti bolj uravnovešeno prehrano, se redno ukvarjati s športom, … Seveda sem se vsega držal, ampak so bile spremembe minimalne. Takrat sem se ponovno oglasil pri urologu, ki mi je predlagal Prored3 za ‘probati’ ker nimam kaj izgubiti. Na srečo je bila to prava odločitev, ker se je sedaj stanje tako izboljšalo, da praktično nimam več simptomov.
Forum je zaprt za komentiranje.