Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek uporablja katera to kremo?

uporablja katera to kremo?

Krema proti gubicam
4D HYALURON: https://luxfactor.net/product/krema-proti-gubicam-4d-hyaluron/?utm_source=facebook&utm_medium=FBads&utm_campaign=4d-cold&utm_content=SI-4d-zl-page&fbclid=IwAR0qYCNctOBdvmlr2WTPShs6jbs91V3rCJC7SlMZ9FNowh5cLI4nfbXm72g

je ok

Nič posebnega.pa se draga.skoda denarja.vseeno če kupiš kremo za 5 evrov

Ne kupuj! Vržen denar skoz okno. Nataliji pa ogromne denarce dajejo, za slike jo pa sfotošoirajo do neprepoznavnosti.

Staranje in gube so naravni proces. Lahko pa kožo stimuliraš, da se guba malo manj in s tem ustvariš mladostnejši videz.

Kupi mastno kremo, Solea npr., in si vsak dan masiraj obraz, pod brado in dekolte. S krožnimi gibi, glajenjem, pod brado, “z vrtanjem” pesti po obrazu, ipd. Na obrazu imamo ogromno mišic in če jih krepiš, so napete kot povsod drugod – ergo, manj (izrazitih) gub. Masiraj 3x po 5 min ali 1x 15.min na dan.

Isto kot pri hujšanju… je ni čudežne kreme ali tabletke. Z manj, konsistenco in trudom se naredi več.

Natalia jim dela reklamo po tem ko si je šla odstranit podočnjake z operacijo.pa je enkrat ena vprašala kako jim lahko pol ona dela reklamo če krema ne pomaga za podočnjake.in jim je njihova odgovorila krema je za gube ne podočnjake.hahaja.ampak tudi podočnjaki se smatrajo za gube.

Tale linija je meni je zakon – sem si nakupila, ko je bil akcijska ponudba v Lidlu ( ni v redni prodaji), zaloge za vsaj 2 leti 🙂 3,99 EUR krema, 4,99 serum in ampule.

http://offers.kd2.org/de/at/lidl/pfPnw/

Ista zadeva, ne plačuješ pa dragega brenda in njihovega marketinga kot na tvojem zlinkanem. Mi Lidlov cenejši marketing popolnoma ustreza, v kvaliteto te linije izdelkov pa ne dvomim-je super, že več kot eno leto uporabljam. Imam pa celo kolekcijo – dnevno, nočno in serum.

Če hočeš kaj resnega narediti za svojo kožo, stopi do dermatologa (priporočam Derma center Rogaška). Obstajajo takšni in drugačni laserski posegi in profesionalni kemični pilingi, ki so sicer dragi, a precej učinkoviti proti gubam in staranju kože. Le -teh posegov se tudi poslužujejo ženske, ki hočejo in morejo ostati mladostne dalj časa.
Kreme pa so blažev žegenj, od prve do zadnje.

Dobr veste kero kremo rabte ampak se delate fine

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close