Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Uporaba pudra za lase?

Uporaba pudra za lase?

Lepo pozdravljeni!

Kot večina tu na forumu imam tudi jaz težave z mastnimi lasmi, pranje naj bi bilo vsak drugi dan.
V trgovini pa sem enkrat zagledala puder za suho pranje mastnih las (od Krke), in ko bi si morala umiti lase jih pošpricam s tem sprejem in mi zdržijo še 3 dni. To mi je ful všeč ta sprej. Samo zanima me kako je to zdravo ker to uporabljam 1 X na teden pa zanima me kaj naj naredim da bom spravila iz glave ves bel prah, kajti kljub da si lasje z brisačo sfrotiram mi bel prah ostane na glavi??

hvala za odgovore in lep dan vam želim

Nina

Mogoce raje umivala? Ali pa pobarvala na blond, da ne bo tako ocitno 🙂

Tudi sama uporabljam ta sprej že mnogo let, pa sem z njim zelo zadovoljna. Jaz ga pošpricam kar na debelo, pustim približno petnajst minut, nato lasišče dobro skrtačim s krtačo, zatem pa še zdrgnem s frotirko. To delam toliko časa, da ves tisti prah izgine. Mogoče ti ne počakaš dovolj dolgo od takrat, ko ga naneseš na lase. Sama imam po tem postopku za teden dni mir, pa še lasje so videti precej bolj gosti.

Pozdravljena.

Osebno bi si raje umila lase. Ce pa se ti to obnese, pa uporabljaj mirne volje, ne skodi lasem ali zdravju.

Srecno!

lp alenka

Spoštovana Nina.
Svetujem Kerastase šampon za mastne lase – lasišče, ki se kupi le v frizerskih salonih, kjer uporabljamo Kerastase, ki je zagotovo najboljša svetovna kozmetika za probleme las in lasišča.
Potem bo veliko bolje.
Puder pa je tako zastarel, kot je umivanje las z milom.
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

a ta puder res pomaga kajti jaz imam tudi ful mastne lase zanima me a ko si lase operete si jih posušite s fenom ali greste z mokrimi spat

ta puder fajn pomaga prebrodit kakšen dan ali dva, res je zakon. osebno pa raje uporabljam puder od swiss-o-pair (modra embalaža, dobi se v milerju). ful se lažje zabriše ta belina, pa tudi nima tok močnega vonja kot npr. ta od krke.

drugače pa sem probala že vse žive šampone za mastne lase (tudi kerastase), pa je bilo kvečjemu še slabše. tako da me ne gane dost, če je uporaba pudra “iz mode”… dokler deluje na meni, sem čist zadovoljna 🙂

jaz uporabljam suh šampon že cca 7 let in zaenkrat problemov nisem opazila. Naj pa povem, da se mi lasje zelo zmastijo, tako da bi si jih morala prat vsak dan. Mislim da pa vseeno suh šampon ne škoduje toliko kot vsakodnevno pranje.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close