Upokojenci 27. decembra bo penzija
Glejte, da ne boste vsega zapravili do konca januarja, da ne boste lačni.
Imam samo par iskrenih misli za vas.
1. Če delate 40 let v npr. proizvodnji ali resno pričakujete da vam pripadajo konkretne penzije namesto miloščine?
2. Ali resno mislite da ste še pomembni za civilizacijo, družbo? Vi ste odpadni material, strošek za državo (drugo so bogati pezijonisti).
3. V čem je smisel da hirate, jamrate in čakate na smrt? Ali imate kaj za izgubiti, če greste pred kravatarje in zahtevate svoje kot v kakšni krvavi francoski revoluciji? Saj je samo telo staro, kar je odlična kamuflaža. Ali ste res nesramno pogumni samo na fb?
4. Zakaj ne zahtevate dostojnega življenja od države, namesto da visite na plečih otrok kot novorojenčki?
visite na plečih otrok kot novorojenčki
pogosto opazujem otroke, ki jih zjutraj odrasli pripeljejo v vrtec ali šolo.
vsaj 3/4 otrok pripeljejo penzionisti, tako da tale tvoja trditev čisto ne drži.
prej obratno, veliko novodobnih staršev vas niti ni sposobnih spraviti svoje otroke niti v šolo, kaj šele do kruha!
Citiram penzičko zgoraj:
“Lupči, to, kar si ti, sem jaz že bila.
Kar sem jaz, penzička, pa ti šele boš.
Če boš, boš hiral/a mnogo bolj, kot jaz.”
Evo to! To je tipična zaslepljenost zagrenjene osebe. In to je zelo, zelo žalostno.. raje privošči naslednjim generacijam še več trpljenja, kot da bi dvignila svojo strahopetno rit in vžgala po tistih, ki si to resnično zaslužijo! Vsega kar je sposobna, je žaljenje in posmehljivost, bravo! Ni čudno da se nikamor nič ne premakne, potem pa pač uživajte do groba… bi rekla gospa, pa to očitno niste.
prednisone 30 mg tablet prednisone acetate canada buy prednisone online
https://prednisonet.online prednisone 5 mg tablet rx
over the counter prednisone cheap how to buy prednisone online prednisone 10mg tablet price
Forum je zaprt za komentiranje.