upgrade DVD playerja
Spodaj sem se že zanimala za ponastavitve DVD-ja Yamada. Kot mi je svetoval/-a igr sem šla na stran jae.si. Tam maš pri podpori lepo napisano kaj je treba narest;kako posnet datoteke za nadgradnjo na CD, potem navodila kako to posnet na playerja … Pri snemanju nastanejo problemi. Ko downloadam datoteko na disk je v ZIP formatu (???), v navodilih kako zapečt na CD pa omenja ime datoteke 6700v2.iso, ki je jaz ne najdem, oziroma ne znam “unzippat” tiste na disku al kva?????
Kljub temu, da so navodila super, zgleda, da sem jaz anti za te stvari.
Če bi bil kdo tako dober in bi mi pomagal tole razvozlat bi bila zelo vesela.
Hvala že vnaprej in lep deževen dan.
Ja pač datoteka se ti nahaja v .zip datoteki, katero razpakiraš tako da
(če imaš windows xp) 2x klikneš na njo, če pa nimaš windows xp,
si pa potegni dol winzip npr.
potem samo shraniš ???.iso in jo zapečeš kot sliko v nerotu.
lp
Hvala. Dalje. Sem poklikal 2x, se je odprlo okno, kjer je notri ena mapca, poklikam mapco in se odprejo tri stvari: ena s končnico .iso, druga .txt in tretja .doc. A smo tisto z končnico .iso prekopiram? Ampak še vedno nima istega imana kot na navodilih? A važno je samo, da je končnica .iso ali kwa?
Saj vem, da je zate najbrž izi, ampak pri men pa popolna ali vsaj delna tema.
Hvala še enkrat in lp.
Jap, važna ti je datoteka s končnico .iso
v ostalih dveh imaš pa navodila.
V nerotu pa moraš poiskati meni:
BURN IMAGE
ali
Zažgi sliko
in potem samo poiščeš to .iso datoteko in to je to.
Pazi pa nekaj – posnemi z najmanjšo možno hitrostjo.
lp
Hvala bomo probal.
Še ena težava s playerjem. Do včeraj je funkcioniral tako: prižgem tv na kateremkoli programu, prižgem player, se pokaže uvodna stran, CD not, play, dela (kakor pač dela, podnapisi obup, … ampak to bomo upam, da poštimal). Včeraj pa se ta uvodna slika ni pokazala na nobenem programu, oziroma po vztrajnem pritiskanju na AV (audio???), ampak, ko dam play pa ni glasu ???
Kaj bi to bilo??? Smo že mal obupal na mašinco, a so zlo težave z Yamadami, če kaj veš seveda??
Hvala in lp.
Forum je zaprt za komentiranje.