Najdi forum

Na novo imam instalirane Windowse s SP2 in pri vklopljenem računalniku me vedno znova opozarja da moram updetat (rumeni ščit) in da je našel 2 updeta. Ampak ko kliknem updetanje mi vedno javi naslednje:

The following updates were not installed:
Update for Windows XP (KB898461)
Microsoft Windows Installer 3.1

Prosim za pomoč

Potrdi in ju namesti 🙂

ne gre ker mi zgoraj vedno napiše tudi:

UPDATES WERE UNABLE TO BE SUCCESSFULLY INSTALLED

??????????

Še mogoče kaka rešitev?

LP

Izključi avtomatsko posodabljanje.

kaj pa s tem rešim, če pa se mi kljub temu ne updeta PC, razen tega da me več ne opozarja na updet?

Nič. Mir boš imel pred temi popravki. Manj dodajaš, manj težav imaš. Saj ti ne bo nihče vdrl na mašino.

Probaj jih update-at preko www. Mogoče je prišlo do kake napake. Ali pa si inštaliraj program Autopatcher in se update-i 🙂

Lp, Max

Sem jih že updetal preko www. pa ni nič pomagalo.
Autopatcher pa si nisem instaliral ker po pravici povedano nisem najbolj siguren kaj moraš naredit, ko se odore tista stran ki si mi jo poslal.
A mi lahko malo bolj precizno opišeš?

Hvala

Download-i to datoteko
in si inštaliraj kar potrebuješ. Kasneje pa lahko še kakšen update dodaš (iz iste strani). Gre?

Lp, Max

OK hvala
javim ko bo shranjeno

Max poslal si autopatcer 2000, opazil pa se da obstaja tudi autopatcerXP.

Glede na to da imam windowse XPje autopatcer 2000 pravilen ali si moram instalirat autopatcher XP?

Ops, sem kar prvi link napopal… Evo, ta je pravi:

ja sem si ga že downloadal pol pa instaliral in pa poiskal, tistega kateri mi ga javlja kot napako ( KB898461) in pritisnil UPDATE in je postopek normalno končal. PC se je restartal ampak (rumeni ščit) se še vedno pojavlja in mi ta update prikaže kot – failed.

Verjetno bom moral če bom hotel napako odpravit ponovno naložit Windowse.

Če ti ščitek še kar javlja, klikni nanj –> odpre se ti okno za update –> klikni na Custom Install –> označi update datoteko in klikni na cancel. Vprašalo te bo, če te še naj sprašuje za ta update in klikni no… Nekaj takšnega…

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close