Upam, da vlada ne bo odlašala z zaprtjem države!
Robi917, 02.11.2021 ob 12:56
Daj jebi se še ti, 02.11.2021 ob 12:50
Robi917, 02.11.2021 ob 12:45
Če bi upoštevali stroko in dejstva, bi morali zapreti le cepljene, saj v glavnem zbolevajo le cepljeni in cepljeni širijo okužbe.
Kje je zdaj spet stroka ?
Tiho bodi, kmet izrojeni.
Državo bomo zaprli, ker intenzivno polnijo necepljeni.
Bodi ponosen na svojo propagando.
Ko ne boš imel za kruh bo pa spet država kriva.
hahaha, debilno. 🙂
Zelo debilno od tebe, ja. Smo navajeni.
Zakaj cepljeni ne pustite zdravstvenih delavcev pri miru. Saj pa ste cepljeni in če ste cepljeni, ne bi smeli obremenjevati zdravstva. Menda ste s tem namenom bili cepljeni. Ali mogoče niste bili cepljeni zaradi zdravja in je zato takšna panika. 🙂
Ker dokazi so po celem svetu takšni, da zbolevajo v glavnem le cepljeni. Zato pa je zdaj panika med debili in strah, da ne bi prišli do dohtarja.
Mene ni strah in sem za popolno odpravo fašizma.
Posledice strupenih zvarkov.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=306427894647625&set=a.105997154690701
Robi917, 02.11.2021 ob 13:01
Zakaj cepljeni ne pustite zdravstvenih delavcev pri miru. Saj pa ste cepljeni in če ste cepljeni, ne bi smeli obremenjevati zdravstva. Menda ste s tem namenom bili cepljeni. Ali mogoče niste bili cepljeni zaradi zdravja in je zato takšna panika. 🙂
Ker dokazi so po celem svetu takšni, da zbolevajo v glavnem le cepljeni. Zato pa je zdaj panika med debili in strah, da ne bi prišli do dohtarja.
Mene ni strah in sem za popolno odpravo fašizma.
Bravo Robi. Eden redkih normalnih.
Prekleti morilci zdaj že morite otroke.
https://www.facebook.com/stojakovic.marija/videos/1213580612461534
“Zakaj cepljeni ne pustite zdravstvenih delavcev pri miru. Saj pa ste cepljeni in če ste cepljeni, ne bi smeli obremenjevati zdravstva. Menda ste s tem namenom bili cepljeni. Ali mogoče niste bili cepljeni zaradi zdravja in je zato takšna panika.
Mene ni strah in sem za popolno odpravo fašizma.”
Ne skrbi ti za cepljene, če bi polnili bolnišnice necepljeni, bi bilo prostora in kadra dovolj do pomladi ali še dlje.
dokazi so po celem svetu takšni, -DOKAZ?
zbolevajo v glavnem le cepljeni – DOKAZ?
panika? – DOKAZ?
Mene ni strah – TEBE JE NA SMRT STRAH!
Robi917, 02.11.2021 ob 13:11
Prekleti morilci zdaj že morite otroke.
https://www.facebook.com/stojakovic.marija/videos/1213580612461534
Spet lažeš, debilček.
https://www.facebook.com/blaz.filipic1/videos/1090260958453398
Že poleti določen datum, 02.11.2021 ob 12:10
kaj in kdaj, 02.11.2021 ob 12:00
Kdaj naj bi bilo popolno zaprtje države (če). Kaj to pomeni? Ne dela nič razen urgence, lekarn, trgovin s hrano in črpalk? Bodo to naredili čez noč (se ne bi čudil!), ali nam bodo blagovolili povedat vsaj 3-4 dni prej? Kaj pa drugo? Poostritev nadzora- kako?
Bo pa itak tako, kot bo odločila vlada)).
Sej je bilo že odločeno mnogo mnogo nazaj, da bo popolno zaprtje 14.11.
A to je bilo odločeno? Kako so mnogo nazaj vedeli, da je 14.11. pravi datum? Glede na situacijo,ki jo prikazujejo sedaj,bi bilo smiselno zapreti jutri. Do 14.11. bo to (s takim tempom) že huda katastrofa. Kaj se gredo?
Daj jebi se še ti, 02.11.2021 ob 13:15
Ti mongol jeben. A razumeš, da je v bolnici 30 % cepljenih?
A so tebi jasni procenti? A ti morem razložit kot 5 letnemu otroku, da boš dojel?
Če je v bolnici 100 bolnikov, je 30 od teh cepljenih, 70 ni.
A razumeš v čem je problem?
Kako bo razumel, če je zblojen?
V enem stavku piše, da so bolnice prazne.
V drugem stavku piše, da so v bolnicah necepljeni.
V tretjem stavku piše, da virus ne obstaja.
V četrtem stavku piše, da je virus narejen z namenom iztrebljanja prebivalstva.
V petem stavku piše, da so cepiva čipirana.
V šestem stavku piše, da je v cepivih placebo oz. voda.
V sedmem stavku piše, da imajo cepiva stranske učinke.
V osmem stavku piše, da bodo cepljeni umrli v dveh letih po cepljenju.
V devetem stavku piše, da so v cepivih kovine in bakterije.
…..
Odvisno pač od trol linka, katerega nalima…..
Robi917, 02.11.2021 ob 12:18
zato500, 02.11.2021 ob 12:15
Robi917, 02.11.2021 ob 12:12
Pri nas zapiranje deluje tako, da bolj je narod zaprt, bolj lopovi kradejo.
Zato se sprašujem, zakaj ste ljudje takšni debili in podpirate zapiranje zdravih ljudi ?
Ker niste zdravi, če bi bili, ne bi polnili bolnišnic.
Bolnišnice so prazne, razen psihiatričnih, katere so polne, da si debilno zabito lahko na prostosti.
Pa imate dostop do interneta?
oh no, 02.11.2021 ob 13:28
A to je bilo odločeno? Kako so mnogo nazaj vedeli, da je 14.11. pravi datum? Glede na situacijo,ki jo prikazujejo sedaj,bi bilo smiselno zapreti jutri. Do 14.11. bo to (s takim tempom) že huda katastrofa. Kaj se gredo?
Saj niso VEDELI, to zdaj pišejo, češ da so. Anticepilski trolovski debili so jasno vedeli, da glede na slabo precepljenost prebivalstva sledijo jeseni zaprtja, logično pa je, da se bodo okužbe začele pospešeno širiti jeseni in glede na potek bolezni se države zapirajo nekaj tednov po izbruhu.
Samo malo bolj pozorno je treba brat njihove laži in takoj vidiš, kako spretno vrtijo besede in trditve…. Od tega živijo, s tem se hranijo. Fuj.
Forum je zaprt za komentiranje.