Unichem Vrhnika
jaz sem še ena ki se je opekla pri unichemu na vrhniki čakam na plačilo že skoraj dva meseca in nič ne kaže na to da bom svoj denar sploh videla. katastrofa
a se sploh da kaj naresti npr. da se denar izterja od omenjene tovarne? saj na studentskem servisu pravijo samo da jim posiljajo opomine, oni pa nic….
Lahko samo recem da to kar se tam v podjetju dogaja je katastrofa, pred novim letom so odpustili cirka 15 ljudi iz vseh sektorjev, nekaj tudi v proizvodnji kar je pa najbolj moteno da tam delajo trije upokojenci, ki uradno prejemajo pokojnino + se placo na kaksen nacin jim izplacujejo nevem, ne zdi se mi posteno ko je na zavodu 130000 ljudi da delajo upokojenci in tako zasluzijo na mesec skupaj z penzijo cez 1000e samo zato ker so direktorjevi “drugari”, da pa odpustijo delavce z druzinami. Tudi šefom so postavili pogoje da morajo iti na s.p in da jim bodo tako placevali “opravljene usluge” ali pa znizanje place za 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Prevozniki stalno tarnajo, da zamujajo z izplacili, studentje sploh vem da studentski servis sploh ne zalaga ze par let tega podjetja. Raje si prevrtam kolena kot da kupim bilo kaksen plantelin izdelek raje od semenarne ljubljana, ki je njihova konkurenca. Nevem jaz se v podjetje s taksnim renomejem ne bi zaposlil.
Forum je zaprt za komentiranje.