Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ungeimpft bodo izobčeni

Ungeimpft bodo izobčeni

Bravo Kacinus, na tvoji strani sem, necepljene- ungeimpft je treba popolnoma izločiti iz družbe. Zapreti jih v klet, dokler se ne bodo prišli k pameti.

Jaz se ne smem cepit – geimpft werden, ker imam International Epilepsy – mednarodno epilepsijo. Prizadet k svina imam levi hipokampus – Left Hypocampus, in imam epileptične napade – Epileptische Unfälle, ki trajajo tudi 30 minut. Podkupljenci od doktorjev mi skoz govorijo, kako se moram cepit geimpft werden. U rt si utaknte tisto iglo hudičevo od Pfizer-ja.

Ja, kot sem rekel, necepljene – ungeimpft je treba za vedno izločiti iz družbe.

Hočem se pogovort, ker okol sebe nimam nobenega. Es tu mir leid. Covid-19 je svoje terjal. ?

Tebe in tebi enako misleče je treba odpeljati v kočevski rog, zatamanit, pa zasut. Samo tako bi bilo konec fašizma.

Prizadete imaš ti vse možganske celice. Teh pa itak ni veliko hahaha

Odgovor na objavo uporabnika
Karel veliki, 14.11.2021 ob 10:48

Tebe in tebi enako misleče je treba odpeljati v kočevski rog, zatamanit, pa zasut. Samo tako bi bilo konec fašizma.

Dobra ideja moj prijateljček.

Volite novo stranko. Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund

Stranka Fekalnega Razodetja. Za več informacij se obrnite na ustanovne člane: Robi/Julij Cezar/EnaJužna/Vagabund

Bravo moj brat

Podprite Janeza Janšo za strožje ukrepe, popolno zaprtje države. Janez Janša frajer tisočletja ??????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close