UMSKI SLEPCI IN RELIGIJA DRŽAVA
Kdo so umski slepci?
Umski slepci so ljudje, ki imajo oči, ki vidijo pa vseeno ne vidijo.
Že sem pisal o tem, da je država v bistvu religija, saj ta obstaja edino v veri.
Nekdo bi dejal, imamo zastavo, imamo zakonike, kulturo, urade, policijo itd.
Če bi v imenu Dedka Mraza uvedli urade, policijo, zastavo, zakonike itd. mar bi bil DEDEK MRAZ kaj bolj resničen, kot pa je? Seveda ne.
Nekateri bi dejali, toda država se ne nanaša na neko osebnost, kot se DEDEK MRAZ ali druge religije, ki spominjajo Boga.
Mnogi bi tudi dejali, da niso verniki, kar sem že večkrat omenil pa vendar verjamejo v državo, ki je plod domišljije in vse kar naj bi ta bila.
Kar se tiče osebnosti pri religiji države v primerjavi z nekaterimi drugimi religijami je razlika dokaj samo v tem, da Bog ni zunanji faktor iznad vsega , torej vrhovna oblast ampak so pri državi to zemljski možje in žene, ki igrajo vloge namišljenih osebnosti.
Ljudje tako verjamejo v državo, jemljejo njene zakone za prave zakone ter se podrejajo akterjem, ki igrajo oblast, ki je v bistvu božja pravica in imetje.
Zakoni države so tako v bistvu na religijski smisel ZAPOVEDI.
Ljudje te zapovedi spoštujejo bolj ali manj. Kar pomeni, da oblast države jemljejo, kot božjo oblast. Umski slepci nikakor nočejo priznati resnice mojih besed, saj so tako umsko slepi, da jih bo verjetno le kruta resnica prebudila.
Priznavati državno oblast, kar pomeni lažne zakone, priznavati oblast ljudi nad seboj, kar pomeni imeti za boga navadnegga človeka , kot si sam brez, da je sposoben čudežev pomeni odreči se Bogu samemu, če hočete tudi resnici sami. Pomeni biti nekdo, ki se usmerja po fantazijah, ki so si jih drugi zamislili.
Državne zapovedi, zakoni, ker so izmišljotina seveda same po sebi ne delujejo brez tega, da nekdo verjame vanje in jih zato jemlje kot dejanske in se jim podreja. Prav tako se državni zakoni, zapovedi vsiljuje s silo, češ, če ne boš verjel vanje, da bi jim sam klonil te bodo pa prisili, da jim boš klonil. Kar seveda jasno pove za kakšno zločinsko in zlobno religijo se gre pri državi.
No kakorkoli, premalo vas je, ki sploh moje besede cenite ali pokažete, da jih cenite, zato ste lahko še naprej bebci in se prepirate o islamu, krščanstvu med tem ko vsak dan bedasto klonite ŽE zločinski veri pa bore malo upora proti tej pokažete in nestrinjanja z njo.
AJDE
Forum je zaprt za komentiranje.