Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Umrla Sandra iz NM

Umrla Sandra iz NM

Kaj naj rečem. Grozljivka. Slišal sem veliko govoric o nenavadnem lifestylu tega para in še nekaj drugih oseb podobne starosti. Pa saj lahko sami priklikate fotke in si ustvarite vtis. Tako o njih kot o frendih… Kdo je živel na visoki nogi, kdo je garal, kdo je bil materialist, kdo je užival… kakšna je zakonodaja, kakšna je sodna praksa ločitev, kakšna sta oba partnerja v trenutku trme… ljudje so danes objestni, privoščijo si preveč, ne zavedajoč se kako hude so lahko posledice, če gre razmerje po gobe in je praviloma moški narcis…  nič od tega pa ne opravičuje oz razloži dejanja… še tako hude zamere upravičene ali ne, niso razlog za umor. Najbolj od vsega pa me čudi da se zbira denar. Morilec naj bi bil premožen, to je eden od povodov za to kar je storil. Vsaj nekaj od tega bi morali dobiti otroci, verjamem pa, da je situacija katastrofalna psihološko in pravno.

Ima mogoče brata? Po možnosti malo mlajšega od nje?

Odgovor na objavo uporabnika
Mat794, 24.12.2022 ob 01:01

Kaj naj rečem. Grozljivka. Slišal sem veliko govoric o nenavadnem lifestylu tega para in še nekaj drugih oseb podobne starosti. Pa saj lahko sami priklikate fotke in si ustvarite vtis. Tako o njih kot o frendih… Kdo je živel na visoki nogi, kdo je garal, kdo je bil materialist, kdo je užival… kakšna je zakonodaja, kakšna je sodna praksa ločitev, kakšna sta oba partnerja v trenutku trme… ljudje so danes objestni, privoščijo si preveč, ne zavedajoč se kako hude so lahko posledice, če gre razmerje po gobe in je praviloma moški narcis…  nič od tega pa ne opravičuje oz razloži dejanja… še tako hude zamere upravičene ali ne, niso razlog za umor. Najbolj od vsega pa me čudi da se zbira denar. Morilec naj bi bil premožen, to je eden od povodov za to kar je storil. Vsaj nekaj od tega bi morali dobiti otroci, verjamem pa, da je situacija katastrofalna psihološko in pravno.

Saj morilec je živ, torej se njegovo imetje ne bo dedovalo.

Ona verjetno dobi del zaradi ločitve, otroci pa po njej? Tip je zbiratelj nepremičnin, pomoje ga je ravno to najbolj razbesnelo. Materialist.

Zakaj noben ne izda kdo je on? Njega se ščiti ali kaj?? Tip ima ime in priimek pa nikjer nič ne piše.

Šokiran, 23.12.2022 ob 07:42

Sezam, 22.12.2022 ob 07:40

Bila je porocena, nekoc se je pisala na I.

Res je, prej se ni pisala Muhič. Študirali smo v MB, izredni študij kemijske tehnologije. Ona se je takrat vozila še z dvema, ena je bila Mija iz Krškega, druga pa tudi Sandra iz NM. Delale so pa v Krki. Vse tri so bile izredno družabne punce. Preživeli smo kr nekaj pravih študentskih dni skupaj. Res mi jo je žal.

Očitno je bil njen rojstni priimek Muhič, glede na to, da je se njena mama piše Muhič.

hamham, 24.12.2022 ob 11:49

Očitno je bil njen rojstni priimek Muhič, glede na to, da je se njena mama piše Muhič.

Če spet ne bo prilepilo povezave do prispevka v YT, poglej si članek na YT Radio 1, kjer o zgodbi govori njena mama.

To je pretresljiva zgodba družine, ki so ostali brez mamice. V studio se nam je v solzah javila babica Anica Muhič iz Novega mesta, ki je ostala brez hčerke, njeni trije vnuki pa brez mamice.

Sem brez besed za tak izmeček, ki je očitno tako narcisoiden in egoističen, da ne prenese ločitve in misli samo nase. Da greš nekoga zaradi tega ubit…neverjetno. In to osebo, ki si jo izbral za življenjsko partnerico, za mamo svojih otrok…katastrofa. Nje ni več, otrokom je uničil življenje, ostali so brez obeh staršev. Če bi se sprijaznil z ločitvijo, bi verjetno bilo nekaj časa težko, čez čas bi pa vsi spet imeli normalno življenje. Ne razumem kakšen je to “oče”, ki to naredi svojim lastnim otrokom.

Kakšen lifestyle? Kdo je garal, on ali ona? Kdo užival?

Kaj pa njegov priimek??

Se pravi, da se je ona pisala Muhič, torej je ona južnaške krvi, torej si je v resnici ona poželela njegovega premoženja. Potem je pa zadeva čisto jasna. Južnaški plenilski pohlep je neustavljiv ….razen če….

Koji kreten z malim ticem

Noro, kako nerazgledani ljudje radi posplosujejo. Moj oce je Srb in mami Srbkinka in ni oce nikoli polozil roke na mojo mami. Tudi mojo sestro in mene ni nikoli udaril. Medtem so moje prijateljice Slovenke redno dobivale “vzgojne” po riti, alkoholizirani ocetje so terorizirali druzine…. Najprej pometi pred svojim slovenskim pragom, preden posplosujes in pises take primitivne komentarje.

Vesel oče, 23.12.2022 ob 21:23

Muhič pač ni slovenski priimek oz. so predniki teh pritepencev iz juga in odtod njih brutalnost (ljubo-mora).

Zakaj se Slovenka spentla z južnakom, ko ve, da jo bo samo pretepal?

Vir:

Muhići u Hrvatskoj velikom su većinom Hrvati (iz Grada Ozlja), bitno manje Bošnjaci (iz Tuzlanske Regije, BiH), te vrlo rijetko i Albanci (iz Grada Zadra). U prošlom stoljeću relativno najviše hrvatskih stanovnika s ovim prezimenom rođeno je u Gradu Zagrebu i u Cazinskoj Krajini, BiH (područje Cazina). U Kupusovićima u Podrinju, BiH gotovo svaki stanovnik prezivao se Muhić.

radi spašavanja života., pa se daleko kasnije naselili u Vragolove. A moguće je da je selo po njima dobilo ime.
Uzimajući u obzir sve navedeno, moguće je da su neka sela ostajala pusta i naseljavana više puta. Osim doseljavanja pravoslavnog stanovništva bilo je i doseljavanja i muslimanskog stanovništva. Prije svega onog koje je napustilo Mađarsku i Slavoniju poslije Bečkog rata, tj. poslije 1686. godine. Zna se da je prezime Bećirović iz Kramer Sela, a koje je prethodno bilo na Grivcima,  iz “Undžurije”, kako su u narodu zvali Mađarsku.

https://www.poreklo.rs/tag/muhic/

https://www.bosanskehistorije.com/forum/viewtopic.php?t=363

http://rogatica-bih.blogspot.com/2012/03/opstina-rogatica-broj-stanovnika.html

Ti si mal bolan v glavo! Obracas zgodbo, da bi dokazal nek svoj prav, pa ne Sandre ne njega nisi poznal!

Me zanima tudi, kaj boš ti, poznavalec izvora priimkov, povedal o teh dveh priimkih: Trobec, Plut?

(Priimki nimajo nobene zveze z monstruoznostjo nekaterih ljudi, ki jih nosijo. Pa ne glede na to, ali so slovenski, ali pa ne.)

Žalostno, da zaradi napačnih odločitev Sandre, otroci nimajo več staršev, starši nimajo več hčerke… Če bi si izbrala ljubečega, umirjenega, delovnega partnerja, bi lahko zdaj skupaj praznovali božične praznike. Tako je pa svojim otrokom izbrala napačnega očeta in največ gorja imajo od tega ravno otroci. Poznam veliko moških, ki ne bi nikoli povzdignili glasu nad žensko pa ne dobijo punce. Na drugi strani pa si punce rajši izberejo nasilne partnerje, alkoholike, moške brez morale. Zares škoda, da nekatere punce ne privoščijo svojim otrokom ljubečega, skrbnega očeta.

Tudi jaz ne razumem, zakaj se ščiti identiteta morilca. Ko je moril Silvo Drevenšek, so je v novicah že isti trenutek pojavilo njegovo ime, kasneje še fotografija. Zakaj se te pošasti javno ne izpostavi?

Počakajmo na slovenske novice v ponedeljek, one se bodo razpisal zagotovo.

Nisem nerazgledan. Največji netilci nasilja in vojn ste – Srbi. In Rusi. Sram vas bodi!

https://reporter.si/clanek/slovenija/razkrivamo-oce-roma-ki-naj-bi-ubil-slavca-iz-grosupelj-je-brutalno-pretepel-in-oropal-89-letno-starko-865040

Noro, kako nerazgledani ljudje radi posplosujejo. Moj oce je Srb in mami Srbkinka in ni oce nikoli polozil roke na mojo mami. Tudi mojo sestro in mene ni nikoli udaril. Medtem so moje prijateljice Slovenke redno dobivale “vzgojne” po riti, alkoholizirani ocetje so terorizirali druzine…. Najprej pometi pred svojim slovenskim pragom, preden posplosujes in pises take primitivne komentarje.

Mal gonila in hotela še dedca obrat za premoženje in otroke? Zagotovo neka nič kriva žrtev ni bila, nobena ni.

Kdo je bil njen partner, kakšna znana oseba?

Muhič je mamin dekliški priimek, ki ga je spet vzela po ločitvi od Sandrinega očeta.

šokiran, 21.12.2022 ob 19:56

Fak no, seveda je prava. Pogledal na njen FB profil. Zelo simpatična, prijazna, pametna ženska je bila. Kako take ženske najdejo največje budale. Nikoli mi to ne bo jasno, kaj ženske tako privlači na barabah in luzerjih.

Draga Sandra naj ti bo na oni strani veliko lepše kot ti je bilo tukaj.

Meni Pa je težje jasno, kako ti tolko spoznavni nisi ulegel na vse, kar opisuješ?

Da gre kdo fentat koga, nimam besed. In da še s tem živijo, odvzamejo vse. Res erste klase, da tak izza rešetk ga ne briga niti za potomce. Kakšne travme za otroke!

Se je morda, 24.12.2022 ob 16:56

Mal gonila in hotela še dedca obrat za premoženje in otroke? Zagotovo neka nič kriva žrtev ni bila, nobena ni.

? Eni se normalno ločujejo. Ti bi pa na nož?  Tako ne gre. Ali je nekomu to normalno ?

Spet otroci terjajo davek!

Otroci zaznamovani za vedno!! Kar koli je botrovalo monstrimu, verjamem da nikoli več ne bo isti človek, ki bi z enakimi očmi pogledal svoje otroke v oči. Verjamem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close