Umrla Sandra iz NM
Kaj naj rečem. Grozljivka. Slišal sem veliko govoric o nenavadnem lifestylu tega para in še nekaj drugih oseb podobne starosti. Pa saj lahko sami priklikate fotke in si ustvarite vtis. Tako o njih kot o frendih… Kdo je živel na visoki nogi, kdo je garal, kdo je bil materialist, kdo je užival… kakšna je zakonodaja, kakšna je sodna praksa ločitev, kakšna sta oba partnerja v trenutku trme… ljudje so danes objestni, privoščijo si preveč, ne zavedajoč se kako hude so lahko posledice, če gre razmerje po gobe in je praviloma moški narcis… nič od tega pa ne opravičuje oz razloži dejanja… še tako hude zamere upravičene ali ne, niso razlog za umor. Najbolj od vsega pa me čudi da se zbira denar. Morilec naj bi bil premožen, to je eden od povodov za to kar je storil. Vsaj nekaj od tega bi morali dobiti otroci, verjamem pa, da je situacija katastrofalna psihološko in pravno.
Mat794, 24.12.2022 ob 01:01
Kaj naj rečem. Grozljivka. Slišal sem veliko govoric o nenavadnem lifestylu tega para in še nekaj drugih oseb podobne starosti. Pa saj lahko sami priklikate fotke in si ustvarite vtis. Tako o njih kot o frendih… Kdo je živel na visoki nogi, kdo je garal, kdo je bil materialist, kdo je užival… kakšna je zakonodaja, kakšna je sodna praksa ločitev, kakšna sta oba partnerja v trenutku trme… ljudje so danes objestni, privoščijo si preveč, ne zavedajoč se kako hude so lahko posledice, če gre razmerje po gobe in je praviloma moški narcis… nič od tega pa ne opravičuje oz razloži dejanja… še tako hude zamere upravičene ali ne, niso razlog za umor. Najbolj od vsega pa me čudi da se zbira denar. Morilec naj bi bil premožen, to je eden od povodov za to kar je storil. Vsaj nekaj od tega bi morali dobiti otroci, verjamem pa, da je situacija katastrofalna psihološko in pravno.
Saj morilec je živ, torej se njegovo imetje ne bo dedovalo.
Šokiran, 23.12.2022 ob 07:42
Sezam, 22.12.2022 ob 07:40
Bila je porocena, nekoc se je pisala na I.
Res je, prej se ni pisala Muhič. Študirali smo v MB, izredni študij kemijske tehnologije. Ona se je takrat vozila še z dvema, ena je bila Mija iz Krškega, druga pa tudi Sandra iz NM. Delale so pa v Krki. Vse tri so bile izredno družabne punce. Preživeli smo kr nekaj pravih študentskih dni skupaj. Res mi jo je žal.
Očitno je bil njen rojstni priimek Muhič, glede na to, da je se njena mama piše Muhič.
hamham, 24.12.2022 ob 11:49
Očitno je bil njen rojstni priimek Muhič, glede na to, da je se njena mama piše Muhič.
Če spet ne bo prilepilo povezave do prispevka v YT, poglej si članek na YT Radio 1, kjer o zgodbi govori njena mama.
To je pretresljiva zgodba družine, ki so ostali brez mamice. V studio se nam je v solzah javila babica Anica Muhič iz Novega mesta, ki je ostala brez hčerke, njeni trije vnuki pa brez mamice.
Sem brez besed za tak izmeček, ki je očitno tako narcisoiden in egoističen, da ne prenese ločitve in misli samo nase. Da greš nekoga zaradi tega ubit…neverjetno. In to osebo, ki si jo izbral za življenjsko partnerico, za mamo svojih otrok…katastrofa. Nje ni več, otrokom je uničil življenje, ostali so brez obeh staršev. Če bi se sprijaznil z ločitvijo, bi verjetno bilo nekaj časa težko, čez čas bi pa vsi spet imeli normalno življenje. Ne razumem kakšen je to “oče”, ki to naredi svojim lastnim otrokom.
Noro, kako nerazgledani ljudje radi posplosujejo. Moj oce je Srb in mami Srbkinka in ni oce nikoli polozil roke na mojo mami. Tudi mojo sestro in mene ni nikoli udaril. Medtem so moje prijateljice Slovenke redno dobivale “vzgojne” po riti, alkoholizirani ocetje so terorizirali druzine…. Najprej pometi pred svojim slovenskim pragom, preden posplosujes in pises take primitivne komentarje.
Vesel oče, 23.12.2022 ob 21:23
Muhič pač ni slovenski priimek oz. so predniki teh pritepencev iz juga in odtod njih brutalnost (ljubo-mora).
Zakaj se Slovenka spentla z južnakom, ko ve, da jo bo samo pretepal?
Vir:
Muhići u Hrvatskoj velikom su većinom Hrvati (iz Grada Ozlja), bitno manje Bošnjaci (iz Tuzlanske Regije, BiH), te vrlo rijetko i Albanci (iz Grada Zadra). U prošlom stoljeću relativno najviše hrvatskih stanovnika s ovim prezimenom rođeno je u Gradu Zagrebu i u Cazinskoj Krajini, BiH (područje Cazina). U Kupusovićima u Podrinju, BiH gotovo svaki stanovnik prezivao se Muhić.
https://www.poreklo.rs/tag/muhic/
https://www.bosanskehistorije.com/forum/viewtopic.php?t=363
http://rogatica-bih.blogspot.com/2012/03/opstina-rogatica-broj-stanovnika.html
Žalostno, da zaradi napačnih odločitev Sandre, otroci nimajo več staršev, starši nimajo več hčerke… Če bi si izbrala ljubečega, umirjenega, delovnega partnerja, bi lahko zdaj skupaj praznovali božične praznike. Tako je pa svojim otrokom izbrala napačnega očeta in največ gorja imajo od tega ravno otroci. Poznam veliko moških, ki ne bi nikoli povzdignili glasu nad žensko pa ne dobijo punce. Na drugi strani pa si punce rajši izberejo nasilne partnerje, alkoholike, moške brez morale. Zares škoda, da nekatere punce ne privoščijo svojim otrokom ljubečega, skrbnega očeta.
Nisem nerazgledan. Največji netilci nasilja in vojn ste – Srbi. In Rusi. Sram vas bodi!
Noro, kako nerazgledani ljudje radi posplosujejo. Moj oce je Srb in mami Srbkinka in ni oce nikoli polozil roke na mojo mami. Tudi mojo sestro in mene ni nikoli udaril. Medtem so moje prijateljice Slovenke redno dobivale “vzgojne” po riti, alkoholizirani ocetje so terorizirali druzine…. Najprej pometi pred svojim slovenskim pragom, preden posplosujes in pises take primitivne komentarje.
šokiran, 21.12.2022 ob 19:56
Fak no, seveda je prava. Pogledal na njen FB profil. Zelo simpatična, prijazna, pametna ženska je bila. Kako take ženske najdejo največje budale. Nikoli mi to ne bo jasno, kaj ženske tako privlači na barabah in luzerjih.
Draga Sandra naj ti bo na oni strani veliko lepše kot ti je bilo tukaj.
Meni Pa je težje jasno, kako ti tolko spoznavni nisi ulegel na vse, kar opisuješ?
Da gre kdo fentat koga, nimam besed. In da še s tem živijo, odvzamejo vse. Res erste klase, da tak izza rešetk ga ne briga niti za potomce. Kakšne travme za otroke!
Forum je zaprt za komentiranje.