Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Umrla Sandra iz NM

Umrla Sandra iz NM

Mamica 3 otrok, ki jo je ubil partner iz NM. A mogoče kdo ve kako se je ta Sandra pisala? Po sliki sodeč je zelo podobna moji sošolki iz faksa ampak ker je že več kot 15 let od tega ne vem, če je prava. Takrat je sicer še živela v krskem in je delala v Krki v NM. Prav pretreslo me je, ko sem videl sliko pod novico.

Če se je po faxu poročila, nima več takega priimka kot pa si jo ti poznal na faxu!

Pisala se je Muhič in bila je iz NM.

Uboga ženska. Na sliki zgleda tako zelo nežna in lepa.

Fak no, seveda je prava. Pogledal na njen FB profil. Zelo simpatična, prijazna, pametna ženska je bila. Kako take ženske najdejo največje budale. Nikoli mi to ne bo jasno, kaj ženske tako privlači na barabah in luzerjih.

Draga Sandra naj ti bo na oni strani veliko lepše kot ti je bilo tukaj.

Odgovor na objavo uporabnika
šokiran, 21.12.2022 ob 19:56

Fak no, seveda je prava. Pogledal na njen FB profil. Zelo simpatična, prijazna, pametna ženska je bila. Kako take ženske najdejo največje budale. Nikoli mi to ne bo jasno, kaj ženske tako privlači na barabah in luzerjih.

Draga Sandra naj ti bo na oni strani veliko lepše kot ti je bilo tukaj.

Daj nehaj nabijat in se naslajat maloumno bitje.

Daj nehaj, 21.12.2022 ob 20:15

Daj nehaj nabijat in se naslajat maloumno bitje.

Budala nesramna! Kaj tti pa je, ti kretenčič? Jaz bi bila tudi šokirana, isto kot avtor!.Spelji se ti budala v gostilno!

Res žalostno. Kaj mu je dogajalo v glavi, da je to naredil. Mamico trem otrokom. Ne morem verjeti. Druzina bo jo pokopala na predbozicni dan. Ubogi otroci. Unicil jim je zivljenje.

Radovednez768, 21.12.2022 ob 19:36

Če se je po faxu poročila, nima več takega priimka kot pa si jo ti poznal na faxu!

Ni nujno, da se s poroko vedno prevzame možev priimek.

Malo razgledanosti prosim

Jaz sem poročena drugič, imam še vedno dekliški priimek in ga bom tudi obdržala za vedno. Ker je redek in se ve, da med preprostimi ljudmi nekaj pomeni že 4.genetacijo. Ker ustvarjamo nekaj dobrega. Vsi priženjeni so prevzeli nas priimek

Priimek je lep, slovenski

Dobra330, 21.12.2022 ob 23:55

Ni nujno, da se s poroko vedno prevzame možev priimek.

Malo razgledanosti prosim

Jaz sem poročena drugič, imam še vedno dekliški priimek in ga bom tudi obdržala za vedno. Ker je redek in se ve, da med preprostimi ljudmi nekaj pomeni že 4.genetacijo. Ker ustvarjamo nekaj dobrega. Vsi priženjeni so prevzeli nas priimek

Priimek je lep, slovenski

Vau, lep priimek imaš, dvakrat poročena in še monklja povrh. Viš, ti bi bila zagotovo tudi čudovita videt v črni kroniki.

šokiran, 21.12.2022 ob 19:26

Mamica 3 otrok, ki jo je ubil partner iz NM. A mogoče kdo ve kako se je ta Sandra pisala? Po sliki sodeč je zelo podobna moji sošolki iz faksa ampak ker je že več kot 15 let od tega ne vem, če je prava. Takrat je sicer še živela v krskem in je delala v Krki v NM. Prav pretreslo me je, ko sem videl sliko pod novico.

zlovenija

Lep priimek, 22.12.2022 ob 00:33

Vau, lep priimek imaš, dvakrat poročena in še monklja povrh. Viš, ti bi bila zagotovo tudi čudovita videt v črni kroniki.

Budala grda, zgini , drek!

Jaz se vedno vprašam ali je bila ta v črni kroniki tudi monklja. Ker tu so res sami biserji, ki so idealne kandidatke za črno kroniko.

Je bil jugović?

Mogoče je, da nista bila sploh uradno poročena. Zato ji je ostal dekliški priimek..Muhicev je med Dolenjci ogromno.

Bila je porocena, nekoc se je pisala na I.

Se vprašam, 22.12.2022 ob 04:41

Jaz se vedno vprašam ali je bila ta v črni kroniki tudi monklja. Ker tu so res sami biserji, ki so idealne kandidatke za črno kroniko.

Da ne boš rabil brati kaj pišejo monklje, ti prišepnem, da je desno zgoraj en križec. Klikni ga.

Krajnc

Ni mi jasno, da se je kdo želel poročiti z tabo? In to že dvakrat. Pri tretjem se vprašaj malo.

Kar se pa Sandre tiče strašno. Kakšen je to bolan moški. Strašno

Sezam, 22.12.2022 ob 07:40

Bila je porocena, nekoc se je pisala na I.

Res je, prej se ni pisala Muhič. Študirali smo v MB, izredni študij kemijske tehnologije. Ona se je takrat vozila še z dvema, ena je bila Mija iz Krškega, druga pa tudi Sandra iz NM. Delale so pa v Krki. Vse tri so bile izredno družabne punce. Preživeli smo kr nekaj pravih študentskih dni skupaj. Res mi jo je žal.

Primitivno vprasanje, verjetno od primitivca. Ne, ni bil Jugović, ampak Slovenec. Neka boljsa rasa zgleda….

Šokiran, 23.12.2022 ob 07:42

Res je, prej se ni pisala Muhič. Študirali smo v MB, izredni študij kemijske tehnologije. Ona se je takrat vozila še z dvema, ena je bila Mija iz Krškega, druga pa tudi Sandra iz NM. Delale so pa v Krki. Vse tri so bile izredno družabne punce. Preživeli smo kr nekaj pravih študentskih dni skupaj. Res mi jo je žal.

Napiši sožalno pismo njenim staršem. V njem omeni, kako ste se imeli lepo med študijem in kako jo ceniš. Gotovo jih boš vsaj malo potolažil, ko bodo videli, da je bila njihova Sandra spoštovana in cenjena.

A kdo ve kaj je bilo? Ker si ne morem predstavljati kaj človeku naredi v glavi, da gre to narediti svojim otrokom…

Dth, 23.12.2022 ob 17:19

A kdo ve kaj je bilo? Ker si ne morem predstavljati kaj človeku naredi v glavi, da gre to narediti svojim otrokom…

Ja kako, toliko časa se prepričuješ da imaš prav, da to potem dejansko postane resnično. Že ta forum ima polno tem, kjer človek ne more verjeti zapisanim besedilom. Imate po 20 strani zakaj nekdo dobiva socialno pomoč. A ta pomoč je predpisana z zakoni in tudi s ustavo, pa folk še kar palamudi svoj prav.

Resnično je reven tisti, ki ne premore treznega razmišljanja. Vsi smo kdaj trmoglavi, ampak tudi vemo kaj je prav in kaj ne. Jaz sem že bil priča grožnjam ljudem v prepiru. Vedno je presentljivo, da okolica vedno potegne s svojo stranjo. Če se prepirata dva moška imata oba podporo od svojih žensk, ali pa mu pomaga, ko ima zlomljen nos. Še minuto prej je bil pa nasilnež nad nekom.

Folk se stepe na vaški nogometni tekmi, ali na veselici. Padajo besede, da te kap. Ampak podporo imajo od vseh bljižnjih, ker kao brani sebe ali ne vem kaj. Pač Muško. Zakaj potem tega nasilja ne bi sprevedel tudi na bljižnjega, ko ga ima pač zadosti, saj samo brani sebe.

Muhič pač ni slovenski priimek oz. so predniki teh pritepencev iz juga in odtod njih brutalnost (ljubo-mora).

Zakaj se Slovenka spentla z južnakom, ko ve, da jo bo samo pretepal?

Vir:

Muhići u Hrvatskoj velikom su većinom Hrvati (iz Grada Ozlja), bitno manje Bošnjaci (iz Tuzlanske Regije, BiH), te vrlo rijetko i Albanci (iz Grada Zadra). U prošlom stoljeću relativno najviše hrvatskih stanovnika s ovim prezimenom rođeno je u Gradu Zagrebu i u Cazinskoj Krajini, BiH (područje Cazina). U Kupusovićima u Podrinju, BiH gotovo svaki stanovnik prezivao se Muhić.

radi spašavanja života., pa se daleko kasnije naselili u Vragolove. A moguće je da je selo po njima dobilo ime.
Uzimajući u obzir sve navedeno, moguće je da su neka sela ostajala pusta i naseljavana više puta. Osim doseljavanja pravoslavnog stanovništva bilo je i doseljavanja i muslimanskog stanovništva. Prije svega onog koje je napustilo Mađarsku i Slavoniju poslije Bečkog rata, tj. poslije 1686. godine. Zna se da je prezime Bećirović iz Kramer Sela, a koje je prethodno bilo na Grivcima,  iz “Undžurije”, kako su u narodu zvali Mađarsku.

https://www.poreklo.rs/tag/muhic/

https://www.bosanskehistorije.com/forum/viewtopic.php?t=363

http://rogatica-bih.blogspot.com/2012/03/opstina-rogatica-broj-stanovnika.html

Pisala se je Ilič

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close