Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Umrla mati

Umrla mati

Za boleznijo covid-19 je umrla 57 letna mati 34 letne medicinske sestre, ker se ni želela cepiti. Mati ni imela nobenih pridruženih bolezni. Hčerka svari pred škodljivimi dezinformacijami, ki jih po spletu širijo anticepilci.

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/nurse-mum-dies-covid-misinformation-b1906536.html

Odgovor na objavo uporabnika
virus508, 26.08.2021 ob 13:04

Za boleznijo covid-19 je umrla 57 letna mati 34 letne medicinske sestre, ker se ni želela cepiti. Mati ni imela nobenih pridruženih bolezni. Hčerka svari pred škodljivimi dezinformacijami, ki jih po spletu širijo anticepilci.

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/nurse-mum-dies-covid-misinformation-b1906536.html

odkar sem cepljen s fizerjem fafam samo še moške penise, pa sem sam moški

Pa kva pol. Sami so si krivi. Še en anticepilec manj!

odkar so prišli talibani spet na oblast je pobitih okrog 10 00 afganistancev še več deklic in žena posoliljenih in pretepenih

Moj oče.

Pa ne zaradi okužbe s kovidom, ampak ker zaradi kovida ni imel pravočasne zdravniške obravnave in je zato umrl.

Talibanom lahko človek še pobegne, virusom ne. V prihajajočem valu se bodo po izračunih okužili še vsi necepljeni. Virus je zaenkrat terjal 4,5 milijona žrtev.

pobeg, 26.08.2021 ob 13:34

Talibanom lahko človek še pobegne, virusom ne. V prihajajočem valu se bodo po izračunih okužili še vsi necepljeni. Virus je zaenkrat terjal 4,5 milijona žrtev.

Pri osmih milijardah ni tako švoh.

5 milijard ljudi je prejelo vsaj en odmerek. Pomeni, da je necepljenih/ogroženih še 3 milijarde ljudi. Gre predvsem za manj razvite dežele (Afrika, Azija…).

hlebonja, 26.08.2021 ob 13:46

Pri osmih milijardah ni tako švoh.

samo v ameriki zaradi kriminala vsako leto umre milijon ljudi.virus praviš se bo razšilril na vse ljudi, a potem ti dr dr pa belobradi pofukelj lažejo ko pravijo upoštevat zaščitne ukrepe, maske nucajo, razkužila nucajo. saj vem da ne razumeš, nimaš s čim , z drekom v glavi pač ne gre, napisal pa sem vseeno, za druge.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close