Umrla je Zdenka Cerar
Zanimivo je bilo primerjati kako jo obravnavajo mediji v primerjavi z Barbaro Brezigar – predvsem njune povezave in vpletenost v politiko.
Jaz se jo bom med drugim zapomnil po izjemno perfidno izvedenem neukrepanju tožilcev v primeru Petek.
– na začetku niso vzeli primera lokalnim tožilcem in kriminalistom, ki jih je sponzoriral eden od možnih naročnikov
– napad na Petka so označili za nivo gostilniškega pretepa in ne poizkus umora in tako policiji onemogočili uporabo vseh razpoložljivih sredstev
Bila je res Gospa – z veliko začetnico. Spoštovala in cenila sem jo kot izredno sposobno in
pametno pravnico in kot en redkih, če ne edino odlično političarko, umirjeno, premišljeno v izjavah in ne žaljivo, kar je danes vrlina večine naših politikov.Bila je bila poročena z Mirom Cerarjem, vendar je svojo kariero naredila zgolj in samo zaradi svoje sposobnosti.
Iskreno sožalje vsem, ki so jo imeli radi.
tudi jaz sem kar pretresena, SOŽALJE SVOJCEM!
Tudi letos sem jo še nekje 14 dni nazaj videla ob našem morju, kjer smo vsi dolgoletni obiskovalci…na mojih jutranjih sprehodih s kužkom, kako se je ona sprehajala pa z vnučki. Res,da je bila drugačna, malo postarana, shujšana, ampak na bolezen nisem pomislila, kajti bila je dobre volje, srečna ob svojih dveh malih ritkah. Res mi je je žal in sem pretresena, včeraj sem jo tako rekoč še videla, danes pa je ni več in kako se počutim čudno, tisti hip, ko sva se pogledali, pa se nisva poznali, sem jo želela ogovoriti, da bi z njo poklepetala…pa sem se nato raje umaknila, da ne bi mislila, da se ji vsiljujem, zdaj vem zakaj je bilo tako, ker je odhajala in žal mi je, da je nisem ogovorila!
Še enkrat iskreno sožalje vsem svojcem!!
Spoznala sem go. Zdenko Cerar, ko je bila Generalna državna tožilka in moram reči, da je napravila na mene zelo dober vtis.
To povem vsakokrat, ko slišim kakšne komentarje, ki o njej ne govorijo dobro.
Bila sem v veliki stiski in prepričana sem, da mi je govorila resnico – zato jo cenim !
Naj ji ljubi Bog poplača za vse dobro, ki ga je storila v življenju!
Forum je zaprt za komentiranje.