Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Umrl Robert Redford

Umrl Robert Redford

.https://www.rtvslo.si/kultura/film-in-tv/umrl-je-legendarni-igralec-in-z-oskarjem-nagrajeni-reziser-robert-redford/757740

Počivaj v miru! Bil je eden od mojih najljubših igralcev. Najlepši nasmeh Hollywooda.

Res. Lepotec, dober igralec. Eden mojih najljubših.

?

Naj počiva v miru ?

Meni je bil všeč kot igralec in človek. Dosegel je lepo starost.

Meni osebno noben poseben lepotec, je bil pa dober igralec svoje generacije. Zelo dobro je igral v filmu Povabilo za mio dolarjev. Rip.

Meni je bil všeč v Šepetati konjem in Najini mostovi.

Joj, pa tisti krasen film, kjer je igral z Barbro Streisand – Dekle, ki sem jo ljubil, totalna klasika!

Naj počiva v miru.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna658, 16.09.2025 ob 20:28

Joj, pa tisti krasen film, kjer je igral z Barbro Streisand – Dekle, ki sem jo ljubil, totalna klasika!

Naj počiva v miru.

Najini mostovi???

Zame je bil tudi lepotec, ceprav na 1. mestu je bil Richard Chamberlain. Sami ta lepi umirajo. Filme na splosno bolj malo gledam, ampak v spominu so mi ostali The way we were, All the president’s men in Out of Africa.

Pri Nespodobnem Povabilu je bila Demi Moore prava seksulja, mmmmm.

Ko ga j.*

Kdaj bo Kuxćan?

Roza Munda Naočarka, 16.09.2025 ob 23:10

Kdaj bo Kuxćan?

Kmalu za tabo umsko zaostali.

Three days of the condor ?

Meni Robert Redford nikoli ni bil všeč.Najbolj pa me je razočaral v filmu Veliki Gatsby.Taka reklama  za  ta film, film pa mi je bil totalno zanič , Redford pa niti malo lep .

OMG, 17.09.2025 ob 00:04

Meni Robert Redford nikoli ni bil všeč.Najbolj pa me je razočaral v filmu Veliki Gatsby.Taka reklama  za  ta film, film pa mi je bil totalno zanič , Redford pa niti malo lep .

Tudi prav. Seveda nikogar ne zanima tvoje mnenje, ker si nihče.

Anonimno 4750, 17.09.2025 ob 00:12

Tudi prav. Seveda nikogar ne zanima tvoje mnenje, ker si nihče.

Zakaj bi bila nihče? Res mi ni bil nikoli vseč.Pa noben lepotec se mi ni zdel. Stokrat ga je prekašal Colin Firth.

OMG, 17.09.2025 ob 00:18

Zakaj bi bila nihče? Res mi ni bil nikoli vseč.Pa noben lepotec se mi ni zdel. Stokrat ga je prekašal Colin Firth.

Prav. Koga briga, kaj ti misliš, razen tebe? ?

Zagotovo je bil cepljen.

Hvala za vse, kar si nam dal, velikan filma, Robert Redford, za ogromen talent, ki si ga delil z nami, gledalci.. Počivaj v blaženosti v Božjem objemu. In miru.

Slava ti ?

Anonimno 4358

16.09.2025 ob 20:36 z

Anonimna658, 16.09.2025 ob 20:28

Naj počiva v miru.

………….

Najini mostovi???

V filmu Najini mostovi je igral Clint Eastwood, ne Robert Redford.

Najlepši moški filmskega sveta 🙂

Krasne filme ima.

Moj najljubši je Out Of Africa, pri Up Close and Personal sem jokala ko dež. Vedno z užitkom (in jaz s cmokom v grlu) gledamo The Last Castle. V Montano sem se zaljubila skupaj z njim v The Horse Whisperer – edini kraj, ki ga želim obiskati v ZDA. Krasen par tudi z Leno Olin v Havani. V The Great Gatsby je postavil visoka merila za đentelmene, nihče mu ne seže do gležnjev. Do solz se nasmejimo z Butch Cassidy and the Sundance Kid. In Barefoot in the Park je fajn za pogledat.

Spy game, A River Runs Through It skupaj z Brad Pittom – ne veš na komu se bolj očke spočijejo. Ok, vem, na Robertu 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close