Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style umetni nohti

umetni nohti

Včeraj sem videla eno , ki je imela zelo lepe nohte…tako popolne,da sem rekla, da so sigurno umetni. Zanima me, ali ve uporabljate umetne nohte? Za kakšne priložnosti si jih nalepite oz. ali jih vedno imate gor in če ja, ali tisto lepilo ne škoduje vašim pravim nohtom?

Noben problem ni, če imaš nohte včasih na “zraku”. Jaz sem prakticirala tako, da sem čez vikend nohte snela, med delovnikom imela, kar dolga leta in nič težav

ja lepilo poškoduje nohte, jaz sem jih imela za poroko, sem si dala narest in sem jih imela 2 meseca..full so bili lepi ampak malo narodno za delat.
sedaj ko imam malega otroka jih ne morem imet, sicer jih pa niti ne rabim ker imam sama lepo dolge in zdrave

Jaz pa imam naravne kremplje….

svoje….kratko pristrižene…včasih nalakirane…včasih ne……predvsem je važno da so urejeni…do pred časom sem uporabljala za obnohtno kožico od afrodite zadevo….potem pa sem nekje prebrala, da je idealna kombinacija olivno olje in med…..zmešam skupaj….vzamem biba paličico…in lepo vtrem ob nohtu….rezultati so neverjetni…..priporočam……včasih sem imela katastrofa nohte…sedaj sem prav ponosna nanje (seveda jih zvečer izdatno namažem s kremo in dam gor rokavičke bombaž..pa tudi vmes občasno…..)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close