Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Umetni nohti

Umetni nohti

Živjo!

mene pa zanima, če ima katera izkušnje z umetnimi nohti, oz. vem da obstaja tudi samo neka masa ki jo dajo čez naraven noht.

Zanima me koliko časa se to obdrži, oz. na koliko časa je treba hodit h kozmetičarki.

Poznate kakšno fajn kozmetičarko, ki to dela??
Hvala za odgovore.

Jaz sem imela krasne nohte ampak res krasne vendar sem si dala premaz čez da bi bili bolj trdi in od takrat naprej imam tako grde in uničene nohte. Žal mi je da sem se sploh afnala in si to dala gor. Od tega pa je že par let in nikakor ne moram imeti več dolgih.
Odsvetujem rezen če si jih grizeš.

Moji nohti so bili vedno razcepljeni in polomljeni (kar lupili so se mi). Karkoli sem delala z njimi, nič ni pomagalo. Na koncu sem obupala in obiskala kozmetičarko. Najprej mi je dala gor konice in zalila z gelom, kar je držalo 5 -6 tednov, potem sem bila spet pri njej, mi je nohte skrajšala in samo zalila z gelom, kar je držalo 4 tedne. Po tem času sva spet dali gor konice itd. Če imaš svoje nohte kolikor toliko dobre, lahko samo zalivaš z gelom in konic ne rabiš, kar pa pri meni ne pride v poštev, ker se moj noht spodaj še vedno cepi in z zgornjo plastjo razcepljenega nohta odluščim dol tudi gel, tako da konica pri meni mora vedno biti umetna. Jaz sem s tem zadovoljna in nosim to že več kot 1 leto. Tudi z lakiranjem nimaš skoraj nič dela, ker lak drži vsaj 3 tedne, pa ni važno, kaj delaš. Kakšen pa je tvoj noht po odstranitvi tega, pa ne vem, ker še nisem probala.

jst jih imam že več kot 2 leti in sm z njimi zadovoljna.
moji nohti so bli mehki in še grizla sm si jih. kot je povedlala enaena najprej mi je dala gor konico in jo zalila z gelom spodaj pa ti normalno raste svoj noht.jaz sm si konico dala samo enkrat ker mi moji nohti normalno rastejo tako da si jih potem samo utrjujem z gelom.trajajo mi cca 2 meseca z njimi pa lahko delaš vse…..jst sm si celo stanovanje naredila z njimi brez da bi se mi kej uničli ali počli.
v dveh mesecih si jih sama popilim in skrajšam kot mi paše (ker ne maram predolgih) to naredim recimo 1x na mesec.
sm si pustila tudi moje umes,brez gela in so bli isti kot pred njim…..

Jst jih tud nosim ze nekaj let.
Ko jih enkrat imas gor, je dobro da hodis samo na dolivanje,
pa se lastni ne unicijo prevec.
Sem pa zelo zadovoljna.

Sedaj sem sla nekam drugam na nohtke kot obicajno in sem presenecena.
Od une punce telefon je 041 689 796

Punce, v kater kozmetični salon, pa kolk je cena??

Za Saro:

kam pa to hodiš (Ljubljana??), pa kolk je cena takih nohtov??

In koliko to stane?
V Mb?

Hvala

Na Ptuju mislim da 700 sit za celotno obdelavo nohta (nova konica, gel). Imam pa jih že več kot 10 let (non-stop) – torej sem zadovoljna.

a imaš morda tel.št ali naslov?
Jaz bi si dala samo 1, da vidim kako bi mi bilo všeč.

Hvala,

Mogoče katera ve za kakšno fajn punco v okolici Dobrove?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close