Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style umetni nohti-Vrhnika

umetni nohti-Vrhnika

Pozna kdo koga, ki izdeluje umetne nohte na Vrhniki? Pa predvsem lepo in kakovostno.

Najprej ti naj povem, da nisem iz Vrhnike, ampak se pripeljem tudi na dom, vendar zaračunam potne stroške, oz. si jih s stranko delim. Za nohte računam 5.000,00+ 3.000,00 potni (sem namreč iz Mislinje- 70km od tebe)! Nohte izdelam zelo lepo in zelo kakovostno, izgled je zelo naraven! Nohti držijo od 3-4 tedne, potem pa je tako treba dogelirat zaradi prirastka!!! Pokliči, če te zanima 041535521!

Jaz poznam eno punco iz Ljubljane in ne bo računala potnih stroškov.

To je pa verjetno prva, ki v LJ računa za nohte 5.000,00, pa da zastonj pride na dom, dvomim!!! Drugače pa, odločitev je iccaina!!!
Lp

Kdo pa je napisal, koliko računa. Napisala sem, da ne računa potnih stroškov.
Čudi pa me, da če delaš tako lepe nohte, da se moraš tako daleč vozit. A nimaš dovolj strank na svojem koncu?

Jih imam, ampak zakaj si ne bi reklame naredila še kje v drugih mestih, če bo stranka z mano zadovoljna se bo naslednjič pripeljala ona k meni, v kar ne dvomim. So prišle že od dlje kot 70 km, saj jim nohti držijo tudi 4 tedne…in to je stranki najbolj važno, da ji ni treba vsake 3 dni hodit popravljat.
Lp

Ja, čudno da se voziš 70km nohte delat,.. Če bi bila tako super bi jih verjetno iz okolice imela dovolj. Sicer grejo pa pohvale od ust do ust. Je reklama strank bistveno boljša!

Jasna zakaj pa takoj napadaš? Se pač znajde ane…nikoli ne veš kaj ti življenje prinese. Mogoče bo pa kdaj v Lj odprla salon in bo imela že stalne stranke. Pusti ljudi naj opravljajo delo ki jih veseli. Adry kater material pa imaš za nohte? Sama sicer se nekaj trudim delati, ampak če si sebi delam, traja dolgo.

Za izdelavo nohtov se lahko obrnete na Studio Visio v Ledina centru v LJ na tel. 041 21 44 87.

Kar se materialov tiče pa lahko preizkusite Visionails. Naše stranke hodijo na korekcijo v razponu od 3 do 8 tednov. Vse ravno ni odvisno samo od gelov….

Lep pozdravček,

Živa

The beauty starts with nails :-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close