Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style umetne trepalnice

umetne trepalnice

zanimam me kakšne izkušnje imate z um,etnimi trepalnicami??? kako izgledajo?? katere ste kupovale…

odločila bi se za nakup vem o tem pa skoraj nič 😉

lp

yassmincha

Hey!

Sama sicer še nisem probala, me pa tudi mika. Zato bom pomoje enkrat kupila te Essence-ove, ki so ful poceni, navodila so pomoje tud zraven.
In bom potem videla kako in kaj. Če se sploh da spuščat v to in kupit kaj bolj kvalitetnejšega ali ne 🙂

Lp!

okei… če so poceni bopm pa tudi jaz probala ker baje ko jih potem odlimaš gre še ogromno tvojih trepalnic dol in tega se bojim… =)

yassmincha

Zivjo,

kot vizažistka kupujem profesionalne trepalnice od Kryolana – imaš jih več vrst – več lahko vidiš na moji spletni strani, kjer je predstavljen uvoznik Schlamberger pod rubriko partnerji – in jih lahko naročiš tudi preko spleta. Drugače pa niso slabe tudi od Art Decoja. Lahko dobiš dokaj naraven izgled.

Umetne tepalnice držiš z pinceto za puljenje obrvi v eni roki, z drugo pa jih namažeš z lepilom po celi dolžni in počakaš da se malce posuši – zaradi boljšega oprijema. Najbolje je da svojih trepalnic prej ne ličiš z maskaro, ker gredo potem umetne lažje gor. Skratka, ko se lepilo začne sušiti jih prilepiš na veko, čisto ob svoje naravne trepalnice – tako da se le-teh ne vidi. Pomembno je da počakaš, da se lepilo začne sušiti in jih ne nanašaš še isto sekundo – počakaj kakšne pol minutke.

Imaš pa tudi posamezne čopke trepalnic, ki jih vrivaš med svoje trepalnice, vendar v enakomernem razmaku.

lp Jasna

jasna bi mi lahko prosim napisala še svojo spletno stran?? in kako je pol z dol dajanjem??

hvala in lp

yassmincha

http://www.carpus-makeup.si

trepalnice das dol cisto preprosto – saj to ni super attack lepilo:) iz zunanjega kota jih vleces pocasi proti notranjemu in ce jih lepo potegnes dol in jih ocistis lepila (previdno, da se ne pretrgajo) jih spravis nazaj v skatlico na svoje mesto, kot so bile prvotno, potem jih lahko uporabljas veckrat.

Ce potrebujes se kaksne koristne nasvete, pa me lahko poisces na moji spletni strani, kjer je tudi e-mail.

Z vsemi odgovori se strinjam s kolegico Jasno, dodajam pa še, da je zelo širok program umetnih trepalnic viden v našem salonu v Studiu Visio na Kotnikovi 5 v Ledina centru.

Poleg šopkov (čopkov) so umetne trepalnice lahko izdelane iz svetlečih trakcov, perja ali pa so jim dodani kamenčki. Cene so zelo ugodne… od 1.600 sit do 1.800 sit. Nealergeno lepilo za kožo je seveda dodano.

Tel: 041 21 44 87.

Polepšajte si svoj novoletni make-up s še posebej izrazitim pogledom….

lep pozdravček,

Živa

The beauty starts with nails :-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close