Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ultrazvok-kavitacija

ultrazvok-kavitacija

Draga Petra, sem stranka v vasem salonu,
zanima me ali ste ze zaceli z izvajanjem te nove kombinacije kavitacija+vakum, kaksna je cena za en tretma in koliko minut en tretma obsega? Hvala in se vidimo kmalu po placi:)

Pozdravljena!

Na novi aparat še čakamo , med tem časom pa uporabljamo prvotni.
Obljubili so nam, da ga dobimo v parih tednih, menim, da ga zagotovo bomo imeli v mesecu maju!Ceno bomo obdržali v mesecu maju isto ( 100 € ), v juniju pa bo cena 120€ na terapijo zaradi višje cene novega aparata!

Lep pozdrav!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

zanima me, če že uporabljate nov aparat oz. kakšna je razlika med starim in novim…

sama imam namreč nekaj težav s kapilarami (in slabe gene glede morebitnih krčnih žil) pa me zanima, ali je ta novi aparat vseeno priporočljiv glede na to, da vakum in žile ne grejo skupaj?

Pri nas ga že uporabljamo, res pa je , da bi vam lažje svetovali, če bi vas videli!
Lahko pa vam povem, da se da vakum uporabljati samostojno, kot tudi kavitacijo in obe terapiji skupaj.Obe terapiji sta nastavljivi po moči in jakosti, tako da se da prilagoditi vsem kožam!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Pozdravljeni. Zanima me ce je mozno po eni terapiji zgubiti samo 0,5 cm obsega glede na to da pise od 2cm naprej. LP

Seveda pisani rezultati so okvirni, in niso točni za vse ljudi.
Odvisni so od posameznika, koliko imate vi obseg, ki ste ga tretirali, katerič je to bilo, od vase starosti in s tem zastaranega celulita , ter maščobe…

Pozdravljena!

Mene pa zanima, kako je s tem posegom pri moških, saj vidim, da se za kavitacijo zanimajo le ženske?

Hvala za odgovor!

lp, Damijan

pozdrav,

popolnoma enako je vse , tako da vse kar piše za ženske, velja tudi za moške.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close