Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ultrazvok-kavitacija

ultrazvok-kavitacija

Zanima me če je kdo “odpravljal” celulit z Nekirurško liposukcijo-kavitacijo?

Zdravo!

Zanima me ali bo ta aparat deloval po principu nekirurske liposukcije? Kaksni so rezultati? Kot pravite imate v februarju akcijsko ponudbo……..ali ta ponudba velja za enkratni obisk ali se lahko npr. dogovorimo za vec obiskov v tem mesecu, npr. 4 obiski??

Že v naprej lepa hvala za odgovor.

Pozdrav, Sabina

TA TERAPIJA Z JE DOKAZLJIVIMI REZULTATI, RES PA JE, DA JE OD PRIMERA DO PRIMERA TUDI SPECIFIČNA.PRAV ZATO SMO ORGANIZIRALI AKCIJO, DA BI POSAMETNIKI, KI TE TERAPIJE ŠE NISO SPROBALI, PA NE VEDO KAKO BO PRI NJIH DELOVALA, SPROBALI PO 4X CENEJŠI TERAPIJI.TAKO BODO VSE TERAPIJE V MESECU FEBRUARJU PO CENI 50€

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Spostovana Petra,

imate termine v februarju ze popolnoma zasedene (glede na vaso akcijo)? Ce ne, bi se z veseljem prijavila na nekaj terapij.

Lep pozdrav!

Seveda morate iskoristiti akcijo, ki je v februarju 75€, kasneje od marca naprej pa 100€, kar bo še vedno zelo ugodna cena, tako da to pomlad res lahko nekaj naredimo zase!Na telefonu 031 598 828 in 01/43 23 301 pa se lahko naročite od 10-18 ( pon, tor, čet),V ( sredo in petek ), pa delamo od 8-20!
Lep pozdav

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Bila sem na kavitaciji, totalno razočarana! Delali so mi trebuh in me je tako bolelo, da sem komaj zdržala. Sem 4 mesece po porodu in sem pričakovala sem res dober rezultat, ker je to maščoba od nosečnosti. Po 40 minutah mučenja se je poznalo 1cm.
Petra vaše mnenje prosim! Da ne bo pomote, NISEM bila v Cosmetic line-ju!

Veliko faktorjev deluje pri tem rezultatu;Zanima me s katerim aparatom so vam delali, saj so zunaj zelo različne verzije kavitacije in ne delujajo vse tako dobro.Lahko je bilo delo terapevta krivo, saj površno delo tudi vpljiva na rezultat.Res je, to je zalo močna terapija in res lahko trebuh boli še nekaj dni po terapiji, le da med terapijo pa mora biti znosno.(boli kot bi imela po telovadbi “muskelfiber”!Tudi ena terapija lahko odvisno od odvečnih cm pobere od 1 do 3 cm.
Svetovala bi vam , da poskusite eno terapijo še drugje, tako boste stvarem prišla takoj do dna, in če bo še drugič tako boleča, počakajte še pol leta , saj je potem vaš trebuh od poroda še tako zelo občutljiv.

Lep pozdrav

Lep pozdrav!
Mene zanima če se pojavijo kakršne koli težave za izvedbo kavitacije če ima kandidatka krčne žile.
Sama sem zelo zainteresirana ampak me skrbi da nebi pri kavitaciji prišlo do kakšnih težav.

Najlepša hvala za odgovor.

Ja kontraindikacija pri kavitaciji so krčne žile, tako , da bi se jih morali izigniti in delati samo na področju kjer jih ni!

Tudi mi imamo ta aparat.Glede bolečine smo različni, in jo različno prenašamo.Res je , da moramo čim bolj močno masirati, da bi bili čim boljši rezultati.Pri nas stranke, ki to s težavo prenašajo, ne mučimo, delamo, kot ona zdrži, ter naredimo kakšno terapijo več, za isti učinek!

Pozdravljena,

tudi mene zanima ali je kavitacija primerna tudi za tiste bolj debele ali
je njen namen samo za bolj suhe, ki želijo imeti popolno postavo
Sama sem namreč debela le v trebuh, precej maščobe- celulita. Z telovadno ne dosežem nič. Pred leti, ko sem bila v programu hujšanja sem imela tudi
elektrostimulacijo mišič in še mnogo drugih terapij, pa mi trebuh- maščoba nista izginila. Trbuh se je le povesil.Nasvet dr.je bil abdominoplastika, ki pa pri meni zaradi bolezni ščitnice ne pride v poštev.
Hvala za vaše mnenje in lep dan vam želim.
p.s. kakšna je cena paketa 6 obiskov v vašem salonu in ali je poleg
tudi limfna terapija ali kakšna druga?

Ta poseg je namenjen močnejšim , ki imajo tudi do 10 cm odvečnega maščobnega tkiva.Le da te stranke potrebujejo več tretmajev(tudi do 8).
Pri tej terapiji je čudovito to, da deluje lokalno, tako, da bi vam samo trebuh tretirali.Priporočljivo je gibanje, saj deluje kot limfna drenaža in terapije za jačanje vezivnega tkiva, saj lahko potem pride do povešanja tkiva.Elekrostimulacija pri vas pride v poštev po terapiji, saj samo jača mišice, najprej pa se morave znebiti odvečne maščobe in obsega!V februarju je cena za terapijo 75€(akcija), od marca naprej pa bodo stale po 100€!

Lep pozdrav!

Pozdravljena ga.Petra,

hvala za vaš odgovor. Zanime me še sledeče.Ali je v tej akcijski
ceni le postopek kavitacije ali je v ceni všteto tudi limna drenaža oz.
vzporedni postopek? Namreč, določeni saloni imajo podano ceno za kavitacijo+limfno skupaj kot ena cena. Kako pogosti so obiski?
Je potrebno poravnati vse tretmaje takoj oz.na prvem obisku?
p.s. saj veste,je treba tudi to časovno planirat finance.

Hvala za razumevanje in lep vikend vam želim.

Podzravljena!

Pri nas je cena v februarju 75€, od meseca marca pa bo 100€!
V ostalih salonih je cena 150-200€, v kateri zaračunajo in nudijo še limfno drenažo!Če ste aktivna, boste prišla do lepših rezultatov, kot nekdo, ki gre samo na limfno drenažo, in misli , da je vse naredil!
Obiski so na 7-10 dni, saj se mora telo preko jeter sčistit!Vi pa paziti na prehrani, da ta ni mastna, ki bi dodatno obremenila telo, veliko piti navadne vode(2L),in kardijo telo spotiti!
Plačujete sproti in po potrebi se naroča, dokler je terapija potrebna!

Lep pozdrav!

ali se vam dogaja, da se kateri stranki po tretmaju ne bi poznalo nič?

Do sedaj se še ni zgodilo, vsaj 1cm so šle nekatere, je pa res, da so te potem ko so prišle nazaj imele manj cm kot po merjenju in so kasneje, ko terapija še deluje še nekaj cm izgubile!

Pozdravljeni,zanima me če imate novi stroj za kavitacijo-tisti,ki ima tudi vakum,oz deluje hkrati tudi vakum?

Res je, da prihaja že nova izboljšana verzija kavitacije, tako, da z njo pri nas pričnemo z mesecem aprilom!
Kavitacija + vakum = 30% večji efek !

Dobila sem kavitacijo na probo in se je zgodilo, da je po tretmaju bil trebuh povešen-kot na koncu nosečnosti, ko se trebuh spusti, po obsegu pa je bilo več!?
Ali mi znate odgovoriti zakaj oz. ali ste imeli že takšen primer?

Spoštovana , g.Petra !
Ob prebiranju tega foruma se tudi meni poraja par vprašanj okrog kavitacije,na katere bi rabila vaše strokovne odgovore, saj sem
opazila, da ste precej realna.
Sem 40 -letnica z “dodatki na minulo delo”.Celo moje otroštvo in mladost
sem bila debeluška.Ko sem prišla “k zdravi pameti”, sem shujšala(v lastni režiji) iz 105 kg na 65.Zaradi preobilice dela in treh otrok sem telovadila
sem ter tja .Posledica tega je ohlapna koža na trebuhu in še kje drugje (noge, roke…).In grozen celulit.Opravila sem že kar nekaj terapij z “velashape”v lanskem letu ,katere so mi sicer pobolšale stanje ampak glede na število obiskov in kasnejšega rednega vzdrževanja celulit ostaja…Enkrat v življenju bi se ga rada znebila – vsaj malo.Prehranjujem se zdravo (skoraj presno),jem bolj malo kot več a telesno težo vzdržujem brez problemov, tudi telovadim sedaj bolj intenzivno in nasploh zelo veliko migam, noge pa so
pomarančaste.Razne preparate proti celulitu uparabljam dvakrat dnevno že
toliko let,v upanju, da se rešim te nadloge.
Pa vas prosim po vsem tem romanu , če si lahko vzamete vaš dragoceni čas in
mi iskreno odgovorite ali ima smisel, da probam še kavitacijo, glede na to,
da sem v preteklosti dajala skozi že veliko takih in podobnih terapij,hodila na fitnes, pilates, aerobiko , pa je bilo stanje samo za spoznanje boljše.Operacij sem imela v otroštvu preveč, ne bi se rada izpostavljala liposukcijam, plastičnim operacijam, ipd…
A je torej kakšna možnost , da se rešim tega hudiča???
Se opravičujem za roman .

Pozdravljena!

Lepo, da ste tako izčrpno opisala vaše stanje, zato se bom tudi jaz potrudila in vam čim bolj razložila!
Stanje celulita je široko in zajema več kot samo terapije v salonu.
Rada spodbujam vse in vem da nikoli ni prepozno, seveda če imate dovolj močno voljo, da ob tem spremenite način prehranjevanja in življenja.
Kajti še tako dobra terapija, naju ne bo pripeljala do dobrih in trajnih rezultatov, če ne boste doma poštena do sebe in zmanjšala vnos hranilnih živil, pila zadostno količino vode in se veliko gibala!Le tako bove prisilile, da bo telo začelo porabljati vskladiščeno zalogo maščobe in celulita, ter stopljeno maščobo , pri terapiji z nekirurško liposukcijo-kavitacijo!
Če bi temu odgovorno pristopile in dale telesu dovolj časa, so rezultati zagotovljeni!Če pa sama zase veste, da se ne uspete paziti, da hitro odnehate in popustite, vam ne bi te terapije priporočala, kajti ta ultrazvok resnično topi maščobne obloge in če jih vi ne “pokurite” se vam lahko drugam “zalepijo”Zato jih morate porabiti!In ta način življenja mora postati vaš način za vedno!
Upam, da vas nisem z realnimi odgovori prestrašila!

Lep pozdrav,Petra Ivančič

Pri nas so rezultati takšnih strank, kot ste se vi opisala zelo uspešni.
Priporočam vam, da jo poskusite, ter obvezno še isti dan, ter na splošno te dneve med terapijam veliko telovadite, da te maščobe “pokurite”,ki se vam bodo stopile, v nasprotnem primeru se vam bodo naložile na drugih predelih!

Lep pozdrav

Pozdravljena ga.”rebeka”

Kadar je predel zelo velik, ki ga tretiramo, pri nas stranke opozorimo, da na koncu ko odstranimo maščobo, se to področje sprazni in koža, če je preveč raztegnjena visi.V teh primerih mora stranka poleg kavitacije hoditi na dodatne tretmaje jačanja tkiva, ter doma redno uporabljati preaparate za tonus.Le tako se ji koža nazaj učvrsti!

LP!

Spoštovana g.Petra!
Zahvaljujem se vam za vaš odgovor.Mislim , da bom res morala razčistiti
sama s seboj , volje imam veliko, na žalost pa dajem prednost drugim stvarem , zase mi pa zmanjkuje časa…
Mogoče bi vas vprašala še tole zaradi telovadbe.Koliko časa je potrebno “migati” po kavitaciji? Sedaj telovadim vsako jutro na leg-magicu 15 min.To je najbrž premalo, čeprav izvajam to redno.Kolikokrat tedensko
je potreben obisk v vašem salonu in koliko časa traja terapija? Upam, da
ne sitnarim preveč s temi vprašanji ampak bijem bitko s časom , kot vsi.
In še – koliko je čakalna doba ? Na te podvige se moram pripraviti načrtno,
od varstva dalje….
Verjamem , da se vse zmora , če se hoče.
Hvala za pozitivizem!

Približno vam bom odgovorila, saj se te stvari določa po pregledu, ker je od človeka do človeka različno!
Naprimer, da bi se odločile, da potrebujete 8 obiskov(en obisk traja 1 uro), brez vsakodnevne, enourne , takoj po terapiji rekreacije, ne bodo popolni rezultati!
Če vam uspe, to organizirat, potem bove dosegle cilj!

LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close