Ukrepe za mlade pod 40 bi bilo treba odpraviti
pa ti veš, 31.12.2021 ob 18:16
Ahmm, 31.12.2021 ob 18:10
pa ti veš, 31.12.2021 ob 18:02
Ahmm, 31.12.2021 ob 17:57
pa ti veš, 31.12.2021 ob 17:38
Daj no daj, kaj pa mularija fali? Prav nič. Aja, bogi revčki, ker jim država ne dovoli, da bi se ga vak petek in soboto nalili do nezavesti? Ja, res so ubogi no. Kako je država nesramna, da poskuša poskrbeti, da ti revčki ne bi okužili svojih starih staršev, ko bi jih šli fehtat za denar.
Veš, eni imamo ljudi, ki jih ne želimo izgubiti. Verjamem, da vas je večina egoističnih riti, ki vam ni mar za lastne starše. Važno je, da je vam udobno pa, da se vaša sončeca lahko vsak vikend v kaki diskoteki zatolčejo do kraja. Potem pa še ta vaša sončeca pošljte k vašim staršem po denar. Kaj vam mar, če jim v zameno za denar prinesejo virus.
Ni čudno, da je večina teh sončec totalno razvajenih, nesposobnih za delo. Da mamice za svoje ljube sine študente delajo seminarske, diplomske.
Pa poveste to vašim staršem v obraz, da vam dol visi, če jih vaša sončeca okužijo? Da vam ni mar za njihovo zdravje, da vam je pa važno, da se imajo vaša sončea možnost opijat?
Raje razmislite, da vam delajo uslugo, ko ne dovolijo vašim sončeca, da so pijana pa,d a se po diskoti drogirajo. Aja, je mogoče problem, ker zdaj vaša sončeca doma pijejo in morate mamice za njimi pucat njihovo svinjarijo, kozlanje?
Kaj naj ti recem, skrajni cas, d se odcepis od starsev, saj si vendat odrasla oseba in ni nobene potrebe, da jih dnevno ogrozas. Kot ves, ni cepljenje nobeno zagotovilo, d ane zbolis, torej je še vedbo najbolj ucinkovito sredstvo minimiliziranje stikov – menda se bos pa toliko prilagodila…da nisi zmožna presoje, kaj pomeni za vecino populacije okrnjeno zivljenje ze dve leti, je dovolj zgovorno. Je treba vcasih objektivno pogledati na zivljenje in si vendar priznati, da je tako dolgo obdobje varovanja ranljivih vec kot prevec – nihče od nas ne bo večen, tole ‘metanje peska v oči’ in pretvarjanje kako skrbna je druzba do ostarelihvje vec kot povedno v dsojih, ..itd..
Ojej, kako butasto tele si. Daj si zgoraj preberi, kaj sem napisala. AMpak ti itak ne boš dojela. Tebi je važno, da se tvoj sonček do pijanosti opija.
Veš kakšna razlika je med mano in tabo:
tebi je važno, da se tvoji froci opijajo ponoči in jokaš, ker se ne morejo. Ni ti pa mar za rizične skupine ljudi. Dol ti visi za starše, sorodnike, sosede.
No meni pa ni mar za tvoje pijano sonce. Mi je pa še kako mar za mojo mamo, moje sorodnike, moje znance, sosede.
Pa veš, sem 3x cepljena, nosim ffp2 masko, pazim se, čeprav sem pod 40. Ne boš verjela, preživim. Tako, da bodo tudi tvoji froci, ki jim ni treba v službo.
…pijana si ocitno ti, si sama napisala – za svoje bos menda poskrbela sama, in omejila svoje stike, da jih ne okuzis – ne pa, da bodo za to skrbeli še vsi otroci in mladi, za katere se je šele dovro zacelo zivljenje in katerim je prihodnsot namenjena.
Toliko objektive pa premores, da ves, kako svet sestoji, in da so odrekanja do neke mere sprejemljiva, a ne za vsako ceno in v nedogled. Ni kaj, sebičnost odraslih (in neodgornih) je brezmejna.
Veš, jaz alkohola sploh ne pijem. Zato še težje razumem enega monovca, ki joka kako mu je hudo, ker ne more se celo noč zapijat.
Ne živim v Sloveniji in že par mesecev nisem bila v Sloveniji. Se pa samo čudim kako pobalkanila se je Slovenija. V civliziranih državah nam je mar za ljudi, ki nimajo ok imunskega sistema. Ne pa slovenska podivjana antivakserska svojat.
Mi ja pa žal, da je v Sloveniji tako, ker imam v Sloveniji precej meni ljubih oseb.
AMpak seveda, ti ne boš razumela,da obstajamo tudi ljudje, ki nam je mar za druge ljudi. Saj za tvoje starše meni ni mar, v tem sva si na istem.
Ne, ti ničesar ne razumeš, ti si zabita podeželanka, ki malo laže kako je necepljena, potem je malo cepljena, sedaj lažeš, da živiš v tujini, lažeš, da jočem, kako ne morem v fitnes, pa s ezapijat, kakroli že, po moje si ti pijana zabluženka, ki ne razume ničesar in samo išče prepir na internetu.
vatikanske ječe, 31.12.2021 ob 18:16
normalni ljudje, 31.12.2021 ob 18:12
vatikanske ječe, 31.12.2021 ob 18:08
normalni ljudje, 31.12.2021 ob 18:04
vatikanske ječe, 31.12.2021 ob 18:01
normalni ljudje, 31.12.2021 ob 17:59
Normalni ljudje ščitijo šibkejše. Cepivo samo delno ščiti, torej moramo mi vseeno ščititi šibkejše.
Debilni egoisti pa se seveda ne ozirajo na druge. Važno jim je, da dobijo tisti svoj pir sredi noči pa še kak fiks, ni jim pa mar, če potem svojega bližnjega v bolnico spravijo ali pa celo v grob.
Sicer kdaj pa je že bilo tem pijanskim mulcem mar za druge? Saj tudi pijani vozijo. Nevzgojena mularija pač.
Če bi bila populacija nad 50 normalna, bi bila cepljena.
A zdaj naj mularija skrbi za to, da necepljeni staruhi ne crknejo?
A si res tako butast ali se samo delaš? Cepivo deluje samo delno. Ko bo 100% cepivo, bo enostavno. Zdaj ga pa žal ni. Tudi, če si 3x cepljen, še ni rečeno, da boš res zaščiten.
To mi je jasno, jasno pa mi je tudi, da vas folka zabitega nihče ne sliti, da visite en na drugem ko ovce in se nekontrolirano družite, kar evselo počnete, cepljeni in necepljeni.
O ti blokovska opica, nismo vsi blokarji, ki se vlačijo en preg drugega.
Ne žuram, ne družim se vse povprek, ne objemam se, . Ti blokovska opica pa jokaš, ker ne moreš v disko pa jokal si, ker nisi mogel v fitnes. V blokovske opice imate probleme, ker se morate nekontrolirano družit. Še namesto, da bi šli v naravo športat, rinete v fitnes.
Zalezovalka, kaj s ezaletavaš v mojo temo, če ničesar ne razumeš?
Jaz samo sprašujem, zakaj staruhi niso vsi cepljeni. To je vse. In ne, ne zdi s emi smiselno, da s testi buzeriramo študente na faksu, ker je kao korona kriza, pred katero je večina mladih varna.
Ti si pa zabluženka, ki si malo cepljena, malo necepljenja..verjetno pa samo psihično motena.
Bedak si bil, bedak boš ostal.
Lej, če je nekdo necepljen, si je sam kriv.
Ampak še najbolj zabiti razumejo, da cepivo ni 100% in da pri nekaterih sploh ne deluje. Ampak ti si tako zabit, da tega ne razumeš.
Pišeš o ljudeh pod 40, zdaj jokaš za študente. Kaj se študira do 40?
Tem študentom pa ne bo nič škodilo, če bodo raje študirali, namesto, da vse noči žurajo,. MOgoče ne bodo študirali do 40.
Sicer itak si prebutast, da bi razumel. V nedogled boš blejal, da se naj ljudje cepijo, ne boš pa dojel,d a to ni dovolj.CEPIVO SAMO DELNO DELUJE.
Non stop mediji trobijo kako cepivo samo delno deluje, pri nekaterih sploh ne. Ti pa blejaš svoje še naprej. Pa si končal OŠ ali nisi? Verjetno, da ne.
vatikanske ječe, 31.12.2021 ob 17:06
Ahmm, 31.12.2021 ob 16:39
Opa…a sedaj – končno – si le dojel, kar je jasno že lep cas in peščici posameznikom, ki so to že lani spoznali, priznavaš zablodo…no ja, bolje pozno kot nikoli..
Kako zablodo? Še vedno mislim, da avs je večina anticepilcev bedakov. Gled etega ne bom spremenil mnenja.
Seveda okrog tega ne boš spremenil mnenja, ker bi potem moral priznati, da si sam bedak.
vatikanske ječe, 31.12.2021 ob 18:20
Ne, ti ničesar ne razumeš, ti si zabita podeželanka, ki malo laže kako je necepljena, potem je malo cepljena, sedaj lažeš, da živiš v tujini, lažeš, da jočem, kako ne morem v fitnes, pa s ezapijat, kakroli že, po moje si ti pijana zabluženka, ki ne razume ničesar in samo išče prepir na internetu.
Jaz sem 3x cepljena.
In za razliko od tebe, sem s podeželja, kar mi je v ponos. Bi mi bilo nerodno, da bi bila iz mesta. Ker v mestu, vidim, rastete predvsem bebci.
pa ti veš, 31.12.2021 ob 18:22
Jaz sem 3x cepljena.
In za razliko od tebe, sem s podeželja, kar mi je v ponos. Bi mi bilo nerodno, da bi bila iz mesta. Ker v mestu, vidim, rastete predvsem bebci.
Tako je, podeželski zapitek, ki laže, da ne živi v Sloveniji, kar se ti je zgoraj zapisalo. Ho ho ho.
A pucaš sekrete v avstriji? To sem slišal, da je baje značilno za štajersko provinco, da dosti podeželank dela v Avstriji.
vatikanske ječe, 31.12.2021 ob 18:24
Tako je, podeželski zapitek, ki laže, da ne živi v Sloveniji, kar se ti je zgoraj zapisalo. Ho ho ho.
A pucaš sekrete v avstriji? To sem slišal, da je baje značilno za štajersko provinco, da dosti podeželank dela v Avstriji.
Avstrijske sekrete pa pucajo predvsem Mariborčani. Bojda si iz MB :).
Kako to, da si na zadnji dan leta tako zafrustiran, da moraš na monu jokat?
A nisi ti nek veliki frajer, ki je lep, pameten, postaven, z veliko frendi, ženske kar norijo za tabo? Pa tako osamljen na zadnji dan v letu?
Ne se bati, na monu je družba tudi zate :).
Pa lep pozdrav v MB, mesto, kjer je vsak srečen, če lahko pobegne ven, recimo v AT sekrete pucat. Verjetno mora biti res greznica tam pri vas.
Vatikanko se je spreobrnil. Postal je pravi korona idiot. Bravo. Smo vedeli, da boš kmalu naš.
Včasih si častil Avstrijce, ampak mi smo vedeli, da se boš pobalkanil. Bravo.
Avstrijci se gredo neke ostre ukrepe, obvezno cepljenje za +14. Bravo Vatikanc, ti si pravi Balkanc, ko si kontra ukrepom. Kaj bi hvalil Avstrijo, Balkan je zakon,
Eno in isto ponavljas kot papiga. Koga brigas ti? Gvoroimo o ukrpeih, ki zadevajo vse, in, oprostite, ker tega ne zelite slisati, a dejstvo ej, da tale norija traja predolgo in predvsem, kar je najpomembneje, preveliko ceno placujejo ljidje, katerih prihodnost je bistvena – in to niso strarci, temvec mladina.
Ok? Štekas? In če te že zanima osebno, naj te ‘razveselim’, da mednje sama ne sodim, da ne boš spet trobezlala, da se mi gre z ažur.
pa ti veš, 31.12.2021 ob 18:29
Avstrijske sekrete pa pucajo predvsem Mariborčani. Bojda si iz MB :).
Kako to, da si na zadnji dan leta tako zafrustiran, da moraš na monu jokat?
A nisi ti nek veliki frajer, ki je lep, pameten, postaven, z veliko frendi, ženske kar norijo za tabo? Pa tako osamljen na zadnji dan v letu?
Ne se bati, na monu je družba tudi zate :).
Pa lep pozdrav v MB, mesto, kjer je vsak srečen, če lahko pobegne ven, recimo v AT sekrete pucat. Verjetno mora biti res greznica tam pri vas.
Ne, tega pa nisem trdil, da sem tak. me pa veseli, da si moja pridna zalezovalka. :))))
Uživaj dalje svoje osamljeno življenje namenjeno špioniranju, kdaj je kdo na monu, vidim, da si na tekočem, tudi če pridem po pol leta nazaj, vidim, da s enič ni spremenilo glede tega. kakor tudi ne glede tvojega izmenjavanja vlog tu gor, saj si v številnih temah zagovarjala anticeilstvo. veš, tvoj stil je prepoznaven.
Ahmm, 31.12.2021 ob 18:32
Eno in isto ponavljas kot papiga. Koga brigas ti? Gvoroimo o ukrpeih, ki zadevajo vse, in, oprostite, ker tega ne zelite slisati, a dejstvo ej, da tale norija traja predolgo in predvsem, kar je najpomembneje, preveliko ceno placujejo ljidje, katerih prihodnost je bistvena – in to niso strarci, temvec mladina.
Ok? Štekas? In če te že zanima osebno, naj te ‘razveselim’, da mednje sama ne sodim, da ne boš spet trobezlala, da se mi gre z ažur.
Točno to.
vatikanske ječe, 31.12.2021 ob 18:33
Ne, tega pa nisem trdil, da sem tak. me pa veseli, da si moja pridna zalezovalka. :))))
Uživaj dalje svoje osamljeno življenje namenjeno špioniranju, kdaj je kdo na monu, vidim, da si na tekočem, tudi če pridem po pol leta nazaj, vidim, da s enič ni spremenilo glede tega. kakor tudi ne glede tvojega izmenjavanja vlog tu gor, saj si v številnih temah zagovarjala anticeilstvo. veš, tvoj stil je prepoznaven.
Nikoli nisem zagovarjala antivakserjev. Sama sem se cepila tako, ko je bilo možno. Ne ti mene mešat z antivakserji.
Covid bedaki mi pač niste bili nikoli pri srcu.
Še manj bedaki, ki hodijo na mon jokat, ker so diskoti zaprti.
Jaz pa živim skoraj normalno. Razen, ko moram pač nataktni masko. Ampak večji del službe mi je itak ni treba. Ostalo pa ni tak problem. Bogi so tisti, ki morajo celotno službo imet masko.
Je pa plus: v službi nič več ne težijo z žurkami :).
Če pa ponoči lokali niso odprti pa me sploh ne gane. Me nikoli ni. Ne pri 15, ne pri 30, ne kdaj kasneje, me ni mikalo ponoči viset po gostilnah. Sem mi gravžajo pijani ljudje.
Joj no noben ne živi normalno!
Da mormo kazat če smo p c ali t in osebni dokument da gremo kupt gate pa štumfe al pa nov pralni ali sušilni stroj ni normalno.
Da si že 6 letniki tlačijo palčke (impegnirane z???) v nos če so kužni in da kljub temu nosijo skoraj cel pouk maske razen med telovadbo ko se lovijo (kje je logika, da med matematiko kjer sedijo vsak na svojem mestu z masko na obrazu so zelo kužni med telovadbo ko se lovijo pa zgleda niso kužni sej ja niso pri miru :D)kljub vsem “ukrepom” pa gredo veeno v karanteno ker se testirajo pač v šoli in so v stiku z sošolci 😀 Učiteljica opb ima 2 različna razreda zaradi mehurčka stoji na hodiniku kot varnostnik in poskuša nadzorovati 10 otrok iz a in 11 iz b razreda ker morajo biti vsak v svoji učilnici 😀 No popoldne na treningu pa sta lahko Janez pa Joža skupaj čeprav v opb ne smeta biti 🙂
3 letni otrok v vrtcu skoraj ne pozna otrok iz ostalih odd ravno tako vzgojiteljic zaradi “mehurčkov” zunaj na igrišču je na sredini igral vrvica in morajo biti otroci, ki niso v istem odd vsak na svoji strani vrvice 😀 men se tle ne zdi nič normalnega! Med počitnicami je ne upam pustit v vrtcu ker joka… Normalno??? Men se ne zdi…
Da nebi o trgovinah z živili vedno ampak vedno nekdo kašlja si briše nos. Pa kaj nuca maska če kih 95% nosi nepravilno tisti, ki kašlja in kuha in smrka pa jo potegne dol obriše nos da nazaj napol čez nos zadnjič videno celo da je celo robček vrgla mama tla prijela voziček in šla naprej nakupovat seveda med nakupom jabolk prešlatala vse zraven. Kaj nam tle nuca pct?
Forum je zaprt za komentiranje.