Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style uhan v nosu..

uhan v nosu..

Vem da je tema že kar precej obdelana, vendar imam vprašanja na katera nisem zasledila odgovorov z iskalnikom.
Danes sem si ga dala pri kozmetičarki na Kolodvorski, zraven železniške postaje, lj), mi je kozmetičarka rekla, da ga moram zamenjati po 24h urah. Zakaj? Na izbiro sem imela tistega za 3000 in tistega za 5500, pa mi ta dražji ni bil všeč in sem zbrala tega za 3000. Tega prvega pa naj bi morala zamenjati. Zakaj? Je iz kirurškega jekla, pa ne vem zakaj ga ne morem imeti dalj časa?
In zanima me ali se ga lahko danes že dotaknem? Je vredu če si ga malo vrtim? Si ga mažem z alkoholom? Kdaj si ga pa morm vrtet?
Čimveč informacij…

Hvala, kaja

Če bi bil iz kirurškega jekla bi ga pomoje lahko mela dalj časa.Ne vem,jaz sem tud bla tam lani pa mi je tud rekla naj ga zamenjam po 1-2 dneh.No in sem dala potem enga navadnega srebrnega.Glede na to da maš še na frišn zluknjan,ga ne ne vem kok prijemat-vsaj dons še ne.Pa definitivno ne dajaj alkohola gor na rano!!!Men se je kar precej vnel,ko sem ga čistila z alkoholom.

Jutri magar zamenjaj uhan,če se ti bo kaj vnelo si pa kupi kakšno mazilo-jaz sem imela Enbecin(dobiš v tattoo/piercing salonu pri Zmajskem mostu)

Z alkoholom kvečjemu očisti nov uhan,predno ga zamenjaš.Drugače je pa najboljša alternativa,da luknjo spucaš s slano vodo.Naredi si raztopino,potem pa z vatirano palčko spucaj okoli uhana.

lp,nočna

Čau, hvala za odgovor 🙂
Sedaj me pa zanima še nekaj…dala sem si nov uhan (srebr), pa mi tko 1mm ven gleda.A je to normalno? Nikakor ga ne morm bolj notr dat..sploh ne gre…Kako je s tem?

Hmm…probi ga še enkrat ven vzet pa znova not dat.Možno da ti je mal postran zluknjala in se ti nekje notri zatika za kožo in da ga zato ne dobiš skozi.A gre normalno skoz,če pogledaš z notranje strani?Pomoje je edino v tem problem.

Ne da bi te strašila al pa kej,ampak jaz ga tud enkrat nisem lepo skoz dobila,sem rinla tist uhan pa ni nikakor šel na drugi strani ven.Pol je pa kar naenkrat šlo mal kože-tak tulec skoz na drugi strani in zgleda da je to uhan oviral.Sej ne boli,ampak mal sm se pa vseen ustrašla 🙂

lp,nočna

jst se tud strinjam s tabo nočna jst mam še vedno ta problemček ampak le občasno ker ga mam že 1 let….tko da le vztrajno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close