Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ugriz v zelo obžutljiv del

Ugriz v zelo obžutljiv del

Med oralnim seksom me je tip ponesreči ugriznil v ščegetavček, ker je imel čigumi v ustih. Takšne bolečine še nisem doživela!!!! Seveda se mi je opravičil in trdil, da ni zanalašč.. in verjamem mu. ampak meni vtistem trenutku to ni čisto nič pomagalo.. samo solze so mi tekle od bolečine.

Se je kdaj mogoče zgodilo tudi vam podobno? Če se ni, imate srečo, ker je res zelo neprijetno. Svojim dragim pa prepovejte uporabo čiguma med oralo ;o)

Malo se zamisli, kako žvečiš čigumi, pa boš videla, da ni možno izvajati oralnega seksa, če zraven žvečiš. (verjetno si prej pregrizneš jezik, če tako “strastno” žvečiš)

Kaj če je rabil nekaj fresh za boljši okus?

Mogoče ni bi bilo slabo malo za higieno poskrbet. Da pa radi tip čigumi v ustih, da ti jo poliže? Se je za zamislit.

Pofafaj mu ga še ti s čigumo.press

Oj, kako pa odgovarjate!?
Je pač imel zvečilko v ustih in ne zaradi tega ali onega.. in tudi ni nujno, da je mislil zvečit med tem.. verjetno je bil pač posledični refleks zaradi zvečilke v ustih.. in ni treba, da je ravno takrat jezik med zobmi..

Folk ej!

Ja, krasno z žvečilko, še zaloma naj ti jo na kocine, res wonderful!

je mogla pa res bolet. auuuuuuuuuuu

Še dobro, da ni kakšnih piščančjih bedrc vmes glodal…mislm,…no!
A si pr stvari al pa nis.

Res ste zelo nesramni, ljudje. Od DZ-ja pa do Phoebe. Nisem napisala post, da bi njega obsojali, ker me je ugriznil. Ne morem verjeti, kakšni zagrenjenci ste tukaj gor… Sram me je za vas!!

lol

Poznam punco, ki se ji je zgodilo ravno obratno. Ona je svojema ugriznila v penis. je tud boleleo je reku, čist verjamem.
Ma, tudi to se zgodi.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close