Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ugotavljam, da

ugotavljam, da

da so zadnjem času starejše dame bolj atraktivne kot mlade dame, kljub temu da imajo le te oblikovana telesa po zadnji modi, a jih vseeno prehitevajo starejše dame, ki imajo že nekoliko celulita in nekaj gubic okoli oči ali na vratu

Zanimiva ugotovitev 🙂

Verjetno zato, ker se staraš tudi sam in je hvala bogu normalno, da so ti všeč starejše. Sicer bi mladenk zmanjkalo, starejše pa bi bile vsesamske 🙂

Kar lahko dajo bejbe s “kilometrino”, nobena brezcelulitična ne more in ne zna dati!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Modre besede….:)

Modre besede….:)[/quote]

sivega moža… eh ni čist res ampak ajde..

Jaz si kot “starejšo damo” vedno predstavljam eno žensko, staro od 50-60 let, s krznenim plaščem večje vrednosti, zategnjenim obrazom (plastična operacija) in cigareto v ustih….

Modre besede….:)[/quote]

sivega moža… eh ni čist res ampak ajde..[/quote]
Resnica je le črno-bela!

Jaz si antilopo predstavljam le v gepardovih krempljih, ali pa se oba motiva.

in obratno Paco…..

morda brez cigareta to je pa tudi vse 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz si antilopo predstavljam le v gepardovih krempljih, ali pa se oba motiva.[/quote]

Paco, imam nekaj v gepardovem vzorcu doma, ampak ti ne povem, kaj je to. :))))

in obratno Paco…..
[/quote]
Pojma nimaš kaj si napisal!

sivega moža… eh ni čist res ampak ajde..[/quote]
Resnica je le črno-bela![/quote]
še moja potrditev ☺

[sup]OK – nebi imel nič proti sočasni obdelavi obeh generacij istega gnezda ♥[/sup]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

No, jaz sem ena tistih od 55 do 60 let. Nimam krznenega plašča, ne zategnjenega ksihta kot se je izrazil eden.
Čisto normalno povprečna, prijetna. In se sprašujem, kje so moški med 55 in 63 let? Bi rada spoznala kakšnega, ki misli, da je življenje z nami lahko pestro, zabavno, zanimivo in polno.

Glej deklič, tudi v teh letih je ponudba in povpraševanje.
Povpraševanje je, kaj ponujaš ali si pripravljena ponuditi.
In da se razumeva, ne govorim o prodaji.

Meni pa ob tem opisu pride na pamet samo Miša Molk. 🙂

Meni pa ob tem opisu pride na pamet samo Miša Molk. :)[/quote]

@ Bikini_: kdaj se poglej v ogledalo in pomisli, kakšen ksiht bi imela zjutraj, če bi te jaz f.u.k.a.l vso noč

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Meni pa ob tem opisu pride na pamet samo Miša Molk. :)[/quote]

@ Bikini_: kdaj se poglej v ogledalo in pomisli, kakšen ksiht bi imela zjutraj, če bi te jaz f.u.k.a.l vso noč[/quote]

Najbrž obraz morilca. Ti pa verjetno do jutra ne bi preživel. Lahko noč.

@ Bikini_: kdaj se poglej v ogledalo in pomisli, kakšen ksiht bi imela zjutraj, če bi te jaz f.u.k.a.l vso noč[/quote]

Najbrž obraz morilca. Ti pa verjetno do jutra ne bi preživel. Lahko noč.[/quote]
bistvena razlika je med tvojim “verjetno” in tvojim ksihtom od mene pre.fu.ka.ne pra.sic.e zjutraj
grem jst f.u.kat, ti a spančkat ☺

Najbrž obraz morilca. Ti pa verjetno do jutra ne bi preživel. Lahko noč.[/quote]
bistvena razlika je med tvojim “verjetno” in tvojim ksihtom od mene pre.fu.ka.ne pra.sic.e zjutraj
grem jst f.u.kat, ti a spančkat ☺[/quote]

dream on, striček. 🙂

grem jst f.u.kat, ti a spančkat ☺[/quote]

dream on, striček. :)[/quote]
spat s prazno pi.zdo greš ti, jaz ga grem pa namočit

dream on, striček. :)[/quote]
spat s prazno pi.zdo greš ti, jaz ga grem pa namočit[/quote]
No, le pojdi. Pa na gumijasto račko ne pozabi. Sladko pančkej, detece! [img]http://images.zaazu.com/img/Bath-bath-shower-tub-smiley-emoticon-000461-fbook.gif[/img]

spat s prazno pi.zdo greš ti, jaz ga grem pa namočit[/quote]
No, le pojdi. Pa na gumijasto račko ne pozabi. Sladko pančkej, detece! [img]http://images.zaazu.com/img/Bath-bath-shower-tub-smiley-emoticon-000461-fbook.gif[/img][/quote]

a to o moških veš po tem, kako ga “namaka” tvoj možek … vse jasno ☺

Kok te je ownala. Lahko se greš kr ubit…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close