Ugodne letalske karte
To pa niti priblizno ni res, prej obratno. Je pa treba ulovit kako akcijo, prijavi se na kaksne e-novice, vcasih so akcije samo 2-3 dni. Od sta recimo. Saj potem ni treba pri njih rezervirat, samo da si na tekocem. Aja, obvezno glej odhod benetke, dunaj, munchen.[/quote]
Ko sem jaz sla je blo najbolj poceni tako …
Pozdravljeni,
v kolikor želite leteti iz Ljubljane je najbolje leteti s Turkish Airlines, prestopite v Istanbulu. Vendar se morate malo poigrati z datumi odhoda, da boste dobili najugodnejšo karto in čim manj čakali na prestopnem letališču! Povratna karta na osebo ne bi smela presegati 450 eur.
Druga ugodna varianta je iz Zagreba s Qatar Airways, ali iz drugih letališč (Benetke, Munchen, tudi Milano ali Dunaj) z Emirates. Odsvetujem Etihad, saj sem v preteklosti imela veliko negativnih izkušenj, ker so izjemno neprilagodljivi.
Za iskalnik največkrat uporabljam momondo.com, vendar je iskanje odvisno od vaše spretnosti, ne toliko od samega iskalnika.
Spremljajte akcije na izlet na dlani, Po svetu in pošljite povpraševanje na STA Ljubljana, meni so večkrat našli bolj ugodno letalsko karto, kot pa sem jo našla sama.
Srečno!!
Mayita
Forum je zaprt za komentiranje.