Ugodna cena letalskih kart
A ve kdo za kakšne poceni letalske karte iz Bahraina do Ljubljane. Ni direktne povezave, zato je potrebno prestopiti v Carigradu. Nekaj sem že gledal na skyscanner, pa me zanima če so še kakšni drugi ponudniki.
Iščem za prijateljico, ki bi me prišla obiskati. Glede datumov je prilagodljiva, išče povratno karto, tukaj bi ostala kakšnih 7 dni. Je prilagodljiva zato jo v bistvu bolj kot datum prihoda, zanima ugodna varianta letalske karte.
Saj to sem ji najprej predlagal, naštel sem ji vsa okoliška letališča, pa mi je rekla, da za pridobitev šengenske vize, je pogoj da ostaneš v tisti državi, kamor boš prispel. Kar se mi ne zdi logično, saj šengenska viza omogoča potovanje znotraj šengena….ampak ona trdi po svoje…pa ne vem kako je s pridobitvijo šengenske vize?
Vem, da če npr rezerviraš hotel, imaš povratno karto ni noben problem, na takšen način je že potovala v Nemčijo lansko leto in je pač imela nekakšno turistično vizo. Ko sem ji predlagal, da ji lahko pošljem npr garantno pismo in da ji ni potrebno plačati hotela, mislim da lahko tako tudi dobi šengensko vizo za turistični obisk, ampak spet nekaj trdi po svoje….skušam ji pač pomagati, da bi bilo zanjo najceneje
Forum je zaprt za komentiranje.