Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Ugoden kredit

Ugoden kredit

Zanima me, kje bi lahko dobila najugodnejši kredit za nakup avtomobila. Sem še študentka in porok bi bila moja mami. Hvala za odgovore!

Ugodnega kredita ni. Na tvojem mestu bi si raje sposodil pri mami in ji potem odplačeval. Nekateri krediti imajo že zavarovanje tako drago, da si z njim kupiš avto.

LP, Škorpjon

Jaz sem si sposodila od očeta. Pride ceneje, ni obresti, ni stroškov kredita pa še, če kdaj zmanjka za kakšen obrok vračila ali pa dva, ni posledic:)) Sem pa tudi še študentka.

Točno tako…ugodnega kredita ni, pa kakorkoli obrneš, so samo zelo neugodni krediti.
Za kolk pa bi rada kupila? Glede, da si študentka je bolje kupiti rabljenega, saj so cene zelo nizke, le pravega moraš izbrati, da te kdo ne nategne.
Torej k bistvu, bolje, da si celotno vsoto sposodiš pri starših…te pride veliko ceneje.

Tudi starši morajo vzeti kredit (razen če nimajo gotovine), tako da …

Če nima noben kaj dost gotovine, bo še težji odplačeval kredit :))) (beri en avto plačati sebi, enega banki), potem je bolje par mescev malo stisniti in si kupiti rabljenega ali novega za tolk denarja kolikor ga lahko zbereš! In potem daješ sam tolk nastran, kolikor daješ banki in si čez par let kupiš kaj boljšega.

banki plačas kvečjem 1/3 avta, pa se to je velik…..

New Report

Close