Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ugljan – Sušica

Ugljan – Sušica

Dragi moji, če je kdo že letoval na otoku Ugljan (mogoče celo kraj/vas) Sušica, mu bom za vse informacije zelo hvaležna. Letos sem namreč jaz na vrsti, da najdem za 3 družine ugodno nastanitev, pa mi je nekaj ravno na Ugljanu padlo v oči. Zanima me, kako je tam s preskrbo, z vodo, senco itd. Hvala!!!

Sušica je zelo blizu kraja Ugljan, tako da lahko greste na malo daljši sprehod ali s kolesi 15 minut. V Ugljanu je trgovina, majhna tržnica, mesnica, nekaj kafičev in gostiln, trafika, kaj več pa tudi več ne. Ni neke gužve, najdeš različne plaže, lahko greš s trajektom peš na obisk Zadra, kjer je ponudba ogromna. Če želite gnečo in da se veliko dogaja, Ugljan to ni, če pa želite mirno preživeti dopust pa je fajn. Je pa res veliko Slovencev, ki imajo apartmaje in stacionirane prikolice. Meni je simpatično.

Razdalja med krajom Sušica in mestom ugljan je 3km, 30-minutni sprehod.
Pred 6 leti je bila najbližja trgovina v Mulinah, 1.5 km stran od Sušice.
Ugljan je res za mirne počitnice, plaže imaš različne, od manjšega pristanišča kjer je mivka, do skalnatih plaž, betoniranih plaž kjer je dostop po stopnicah v morje in tudi peščene (malo večji kamni).

Še enkrat poudarjam…tako je bilo pred 6. leti.

Lep pozdravček.

Tista trgovina v Mulinah je tudi še (ful simpatična), amapk je v Ugljanu prava samopostrežna in sem se spomnila kasneje, še ena večja iz Ugljana preko glavnog puta. No, moji podatki pa so lanski:)).

Lani smo bili v mestu Kukljica,zelo,zelo lepo.

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close