Učiteljica slovenščine
Moja učiteljica slovenščine je popolnoma nora. Ne drži se učnega načrta, snovi ne razlaga ampak da prosojnico za prepisat in mi moramo to znati, da niti ne omenjam kako žali vse sošolke in sošolce.
Npr.:
– sošolki je rekla, da je ne zanimajo njene težave z PMS-jem in naj bo tiho ( sošolka takrat ni imala PMs-ja in tudi pouka ni motila)
– ko se je sošolec obrnil nazaj kjer sem sedela jaz in še drugi sošolec je prvemu sošolcu rekla, da ga jaz ne maram in da svoje pedrske posle z drugim sošolcem opravi po pouku
– sošolki je rekla da je kurba
Lahko bi še naštevala in naštevala. Ko smo to povedali razredniku je rekel da bo uredil ampak se ni nič spremenilo. Kako naj povemo učiteljici kaj nas moti?
Že vnaprej hvala za odgovore in LP Janja
Janja!
Nujno prosim, prosim, nujno to sporoči direktno ravnatelju ali pa pedagoginji, psihologinji ali socialni delavki.
Delam v šolstvu in take stvari so nujne, ker verjemi – ravnatelji si prizadevajo/mo za čim boljšo šolo, ampak včasih res težko pridemo do takih informacij, ravno zato, ker se učenci bojijo da bodo ob morebitnem “špecanju” kaznovani.
Zelo veliko boš pripomogla, če poveš to ravnanje nekomu v šolskemu svetu – komurkoli – če pa ne, pa napišite na papir, se podpišite – potem mora šolski svet poskrbeti da se tako neprimerno vedenje ne dopušča in primerno posreduje.
Hvala.
Podrobno opisat, napisat na papir(dobro je, če navedete tudi datume in uro), potem pa se vsi podpisat in nesti k ravnatelju, naredit še kopije in še k podravnatelju, razredniku in na svet staršev, ena kopija pa ostane vam(z datumom), da ne bi kdo v koš metal. Če to ne bo pomagalo…pa piši spet, da staknemo glave.
Men se pa zdi to mal za lase privlečeno. Glede na to, da moraj zdaj učitelji še prekleto poznati pravice in dolžnosti, zelo dvomim, da bi nekoga kar ozmerjala s kurbo. Razen seveda, če si želi izgubit službo. Halo???
Itak se pa mularija zadnje čase grozno obnaša in včasih pač komu popustijo živci.
Bilo bi potrebno slišati obe strani in ne obsojati kar po čez.
Lahko pa se seveda tudi motim.
Za izbrisanimi in geji so na vrsti učitelji. Ta post mi je malo sumljiv. Saj je najlažje reči za učitelja: Me ne mara, me ne trpi. V resnici pa je velikokrat obratno. Ja, tudi znati je kdaj treba, a ne? Če učitelj zahteva znanje, je strog, potem teži. Če je popustljiv, spet ni prav. Da bi učiteljica zmerjala učence s kurbami?????????? Preverjeno, v resnici je ravno obratno, ali ne??????
Saj vem da je navrjetno. Saj zato tudi ni razrednik nič naredil. Najbrž nam sploh ni verjel. Danes je sošolec rekel nekaj čez ženske in mu je rekla, da kdor ima dolg jeziki ma kratek penis (sošolec je ZELO klepetav). Mi se zavedamo da nismo najbolj zgleden razred ampak ali nam ne bi ona morala dajati zgleda?
Forum je zaprt za komentiranje.