Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ucitelji so cepljeni

Ucitelji so cepljeni

Skoraj vsi ucitelji so verjetno pocepljeni ;; glede na to kako so lani jamrali , kar se tice sole na daljavo.  Kaj jih zdaj motijo placljivi testi ?!

Ucitelji so cepljeni.   Frizerski lobi pa necepljen.  Vemo, kateri sosolci so sli na frizersko.  Najslabsi ucenci.

Odgovor na objavo uporabnika
Zukky, 21.07.2021 ob 17:05

Ucitelji so cepljeni.   Frizerski lobi pa necepljen.  Vemo, kateri sosolci so sli na frizersko.  Najslabsi ucenci.

Zelo prijazno do njih, da tako misliš. Veš marsikateri od njih, največkrat z lastnim salonom, zasluži krepko več, kot kdo redno zaposlen v povprečni službi. Tako, da je to lep posel tako za “najboljše” kot “najslabše” učence. Sicer ti dve oznaki ne povesta nič, saj se šele z leti pokaže kaj je človek v življenju dosegel in to je to kar šteje.

Giggyi, 21.07.2021 ob 17:01

Skoraj vsi ucitelji so verjetno pocepljeni ;; glede na to kako so lani jamrali , kar se tice sole na daljavo.  Kaj jih zdaj motijo placljivi testi ?!

Kot kaže niso.

Me prav zanima koliko jih je cepljenih. Očitno ne veliko, ko se tako bunijo. Pa proti testom otrok pa proti temu, da bi se v šoli testirali, ker potem bi imeli učitelji dodatno delo. Pa proti vsemu so.

Saj pa se skoz nekaj bunijo.

Potem pa slišiš, da eni sploh niso izvajali prave šolo na daljavo. Da so kar neke delovne liste dali in to je to. Eni so se res trudili, naredili predavanja preko zooma. Eni pa kar bluzili. Jim pa gredo štrajki in razna bunjena zelo dobro od rok. To pa obvladajo,.

Ja, večina učiteljev našega kolektiva je cepljena, vsaj enkrat.

V našem kolektivu je necepljenih okoli 10 %.

Za delavce v drzavnih sluzbah bi res moralo biti cepljenje obvezno.  V privat firmah pa naj lastnik odloci, kaj bo naredil z necepljenim kadrom.

Amebba, 21.07.2021 ob 19:10

Za delavce v drzavnih sluzbah bi res moralo biti cepljenje obvezno.  V privat firmah pa naj lastnik odloci, kaj bo naredil z necepljenim kadrom.

Za vas fašiste bi moral biti zapor obvezen, preden spet uničite družbo.

Jaz ne bi dala obveznega cepljenja, ampak teste si pa naj sami plačajo. Ne zdi se mi prav, da bi država plačevala zanje teste.

Pri privatnikih pa mi je vseeno. Če se delodajlec odloči, da bo zanje plačeval teste, je to njegova stvar. To pa ni več naš denar. Če pa učiteljem plačujejo, je pa naš denar.

Če država zapove teste, naj jih tudi plača! In da jih ni sram, da zdaj narodu očitajo, koliko so zmetali za teste, ko vsi vemo, da so testi ničvredni in je vse poniknilo v SDS-ovske, NSI-jevske in SMC-jevske žepe! In zdaj nam to mečejo pod nos??? Najprej vsilijo teste, pripeljejo najcenejši šrot na trgu, zdaj pa naj bi si ta šrot folk še sam plačeval?

Hočete teste? Plačajte! Itak je to metanje denarja skozi okno, ker test ne pove čisto nič nič. Tako kot čisto nič ne pove cepljenje – v Angliji je 40 % hospitaliziranih cepljenih! Samo tega vam nihče pri nas ne pove. Še huje, lažejo, da je 90 % hospitaliziranih necepljenih.

LONDON, July 19 (Reuters) – Britain’s Chief Scientific Adviser Patrick Vallance said that 60% of people being admitted to hospital with COVID-19 are unvaccinated, correcting an earlier statement he made on Monday.

Kar pomeni, da je v bolnišnicah 40 %  cepljenih!

Sem cepljena, pa mi je žal, ker nam lažejo, da je cepljenje kakršnakoli zaščita.

Moj brat je profesor in se ni cepil. Najprej se je cepila njegova žena in ko je bila že po prvem odmerku en teden totalno preč, tako še ni bila v življenju bolna, se on ni šel cepit. Pa tudi ona z drugim odmerkom ne.

Niso vsi cepljeni, najbrž niti polovica ne.  Tisti, ki so že tako problematični, seveda niso cepljeni.  Tu gre za sorto učiteljev, ki dela po liniji najmanjšega odpora in učencem predaja znanje na način 10 ali še več let starih sfotokopiranih učnih listov, izpolnjevanja najdražjih delovnih zvezkov ki ostanejo ob koncu leta napol prazni.  Vse po liniji najmanjšega odpora, brez testiranja, brez cepljenja, če zbolijo je toliko bolje, ker lahko bolniško vlečejo v nedogled – šola za kratek čas najame mlade in brezposelne, ki mašijo luknje za tistih nekaj mesecev.  Texas.

niso vsi, 21.07.2021 ob 20:56

Moj brat je profesor in se ni cepil. Najprej se je cepila njegova žena in ko je bila že po prvem odmerku en teden totalno preč, tako še ni bila v življenju bolna, se on ni šel cepit. Pa tudi ona z drugim odmerkom ne.

Zanimivo, da se na tem forumu zbirajo vsi tisti, ki so skorajda umrli zaradi cepljenja, tisti, ki so pristali v bolnišnici zaradi zapletov ter tisti, ki imajo posledice zaradi covida, pa ne.

Res zanimivo hahahahahahaaaa

Mal

anticepilci v akciji, 21.07.2021 ob 21:17

Zanimivo, da se na tem forumu zbirajo vsi tisti, ki so skorajda umrli zaradi cepljenja, tisti, ki so pristali v bolnišnici zaradi zapletov ter tisti, ki imajo posledice zaradi covida, pa ne.

Res zanimivo hahahahahahaaaa

naša “elita”, 21.07.2021 ob 21:15

Niso vsi cepljeni, najbrž niti polovica ne.  Tisti, ki so že tako problematični, seveda niso cepljeni.  Tu gre za sorto učiteljev, ki dela po liniji najmanjšega odpora in učencem predaja znanje na način 10 ali še več let starih sfotokopiranih učnih listov, izpolnjevanja najdražjih delovnih zvezkov ki ostanejo ob koncu leta napol prazni.  Vse po liniji najmanjšega odpora, brez testiranja, brez cepljenja, če zbolijo je toliko bolje, ker lahko bolniško vlečejo v nedogled – šola za kratek čas najame mlade in brezposelne, ki mašijo luknje za tistih nekaj mesecev.  Texas.

Malo si se zaklala z argumentom. Zakaj bi se cepili, če so preboleli? Po sedanjih podatkih prebolelost nudi daljšo imunost kot cepljenje.

JA,cepljeni v glavo.

Na vsake toliko si kakšen možganski prikrajšanec dejansko da nick, ki mu je pisan na kožo.?? A ne, ameba?

retpđq, 21.07.2021 ob 21:36

Mal

Malo si se zaklala z argumentom. Zakaj bi se cepili, če so preboleli? Po sedanjih podatkih prebolelost nudi daljšo imunost kot cepljenje.

O čem ti to?  A učitelji so preboleli covid?  Tisti, ki so bili pol leta doma in preko Teamsov glumili glivo in celo zahtevali, da se učenci prijavljajo na Teamse celo ob nedeljah (zaradi dodatkov, ki so jih na ta račun lopovi vlekli)?  In zakaj odgovarjaš na dva različna odgovora, ki sploh nimata nobene povezave?

kaj lajaš, 21.07.2021 ob 22:09

O čem ti to?  A učitelji so preboleli covid?  Tisti, ki so bili pol leta doma in preko Teamsov glumili glivo in celo zahtevali, da se učenci prijavljajo na Teamse celo ob nedeljah (zaradi dodatkov, ki so jih na ta račun lopovi vlekli)?  In zakaj odgovarjaš na dva različna odgovora, ki sploh nimata nobene povezave?

Zakaj pa ti lajaš na mene, če ti moj post ni všeč? Ignore!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close