Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek UČITELJ SPOLNO NADLEGOVAL DIJAKINJE

UČITELJ SPOLNO NADLEGOVAL DIJAKINJE

Pa kakšen kreten morš bit, da greš na IG pošiljat svojim mladoletnim dijakinjam neprimerna sporočila? En klik je sam do polcije in do razkritja vesolnemu svetu kera budala si.

In taki učijo naše otroke? Dvojna budala. Pedofil in butl.

Ojoj, a spet…ma očitno je pohota močnejša od morale…kako ne zmorejo nadzirat svojih spolnih nagonov….pa toliko je izbire odraslih žensk …kakšni slabiči so to…

Pa kaj dogaja tem osebkom v glavah..( te moške je nekdo vzgajal.., se je za zamislit )..učitelji, trenerji…a da bi parirali odrasli ženski pa ne zmorejo…

V današnji klimi, ko se dejansko prvič v zgodovini govori o tem in razkriva primere, moraš biti pa ornk butnjen, da se to greš.

https://www.rtvslo.si/crna-kronika/na-breziski-srednji-soli-sum-spolnega-nadlegovanja-dijakinj-ucitelj-ostal-brez-sluzbe/605370

Kako bebav je šele tisti, ki ne nalima vira!

Neverjetno res v kaj se eni spuščajo zaradi nagona. Če nima niti kančka sramu in morale, bo mirno nadaljeval življenje kljub kazni. Vprašanje je sploh, kako se bo to nadaljevalo. Glede na afero odrezane roke ne verjamem, da bo sploh kaznovan, morda pogojno.

Odgovor na objavo uporabnika
Res bebav moreš bit, 17.12.2021 ob 17:59

https://www.rtvslo.si/crna-kronika/na-breziski-srednji-soli-sum-spolnega-nadlegovanja-dijakinj-ucitelj-ostal-brez-sluzbe/605370

Kako bebav je šele tisti, ki ne nalima vira!

sej znaš poiskat kaj pa sikaš?

Bomo videli, če je sploh res. Da si niso ti dijakinje same pošiljale, ker zlobni profesor ni hotel dati petice.

Bomo videli.

Anonimno 8704, 17.12.2021 ob 18:32

Bomo videli, če je sploh res. Da si niso ti dijakinje same pošiljale, ker zlobni profesor ni hotel dati petice.

Bomo videli.

Ja sej res, kill the messenger!

nisi bebav, 17.12.2021 ob 18:39

Ja sej res, kill the messenger!

Aja, zdaj morem kar na besedo verjet najstnicam ali kako?

Lahko bi kar direktno fuknili v ječo.

Potem pa če se izakže, da je bil profil lažen, pa roka in iskreno opravičilo.

Policijo mamo pa tudi samo za okras.

Bebava si samo in izključno ti.

Anonimno 8704, 17.12.2021 ob 18:43

Aja, zdaj morem kar na besedo verjet najstnicam ali kako?

Lahko bi kar direktno fuknili v ječo.

Potem pa če se izakže, da je bil profil lažen, pa roka in iskreno opravičilo.

Policijo mamo pa tudi samo za okras.

Bebava si samo in izključno ti.

bebavo si zgolj ti. se ti vid da nimaš otrok, če ne ne bi take glupe pisal. al pa še sreč  da jih nimaš.

je kr jasno da od 100% se bo v kolektivno vedn našu en psihič. ta je pa še tumpast. pa še uči. jaooo.

Ti misliš da so dale prijavo na polcijo, ker jim je dolgcajt in nimajo druzga dela?

Te je mogoče zdej strah, ker enako počneš sam, pa te lahko doleti podobna usoda?

Eni deci ste res zabloda človeške rase.

Dejstvo je, da je na vsaki srednji šoli vsaj en potreben profesor, ki v najboljšem primeru med svojimi urami “ustvarja” raznorazna namigovanja na seks, v najslabšem primeru pa otipava (mladoletne) dijakinje po kabinetu. Še nekaj let nazaj sem bila tudi sama dijakinja, imela sem prijateljice iz drugih srednjih šol in v vsaki je bil en tak profesor. In kar je najbolj bizarno je to, da ponavadi itak cela šola ve, naredi pa nihče nič. Mi smo specifično o našem potrebnem profesorju razlagali še celo drugim profesorjem, pa so bili tiho in se delali kot da ni nič. Eden je še celo rekel, da to se itak ve, da mu že več generacij to pripoveduje in da je tisti profesor pač tak. Tako da ja, dokler bo lahko vsak norec z diplomo in pedagoškim izpitom poučeval po šolah, bo pač tako.

Tudi na to sem pomislila ja. Sploh take, ki tožijo zaradi zlomljenih nohtov. Saj po eni strani če človek tako pogleda – ubogi učitelji, kaj vse morajo prenašat!

Grenivka422, 17.12.2021 ob 19:39

Tudi na to sem pomislila ja. Sploh take, ki tožijo zaradi zlomljenih nohtov. Saj po eni strani če človek tako pogleda – ubogi učitelji, kaj vse morajo prenašat!

Odgovor namenjen: Anonimno8704

ce je to spolno nadlegovanje

je bla vsaka ze kdaj v zivljenju..

zame je spolno nadlegovanje da silis v zensko ceprav ona tega noce

dolgolaskica, 17.12.2021 ob 21:57

ce je to spolno nadlegovanje

je bla vsaka ze kdaj v zivljenju..

zame je spolno nadlegovanje da silis v zensko ceprav ona tega noce

če reče ne, pomeni mogoče,

če reče mogoče, pomeni ja,

če reče ja, reče to vsakemu …

Da se mu res posuši tista koreninica tam spodaj, ker če je to res, nima kaj iskati v šoli, pa tudi sicer ne med otroki.

Ampak, da kakemu potrebnežu zamrači um, se pa zadnje čase sploh ne čudim, saj hodijo že od osnovne šole naprej take v šolo kot pocestnice.

Slabo mi je, ko jih takole vidiš v krdelni procesiji, saj včasih ne veš ali se je pozabila obleči, ali je zmanjkalo denarja za kakšno bolj normalno cunjo.

Sicer pa bi morali za delo z otroki imeti kandidati tudi kake bolj zahtevne pedagoško-psihološke teste.

Danes je lahko v razredu skoraj vsak, ki ima 5 minut časa.

Da ne govorim o prekvalifikacijah v poklic pomočnika/ce vzgojitelja.

Slabo ti rata kaj vse uspe narediti tisto leto. Pogosto sem rekla, da marsikateremu / pedagoškemu delavcu/ ne bi upala zaupati v varstvo in učenje niti svojega mačka.

in to bo…., 18.12.2021 ob 15:11

Da se mu res posuši tista koreninica tam spodaj, ker če je to res, nima kaj iskati v šoli, pa tudi sicer ne med otroki.

Ampak, da kakemu potrebnežu zamrači um, se pa zadnje čase sploh ne čudim, saj hodijo že od osnovne šole naprej take v šolo kot pocestnice.

Slabo mi je, ko jih takole vidiš v krdelni procesiji, saj včasih ne veš ali se je pozabila obleči, ali je zmanjkalo denarja za kakšno bolj normalno cunjo.

Sicer pa bi morali za delo z otroki imeti kandidati tudi kake bolj zahtevne pedagoško-psihološke teste.

Danes je lahko v razredu skoraj vsak, ki ima 5 minut časa.

Da ne govorim o prekvalifikacijah v poklic pomočnika/ce vzgojitelja.

Slabo ti rata kaj vse uspe narediti tisto leto. Pogosto sem rekla, da marsikateremu / pedagoškemu delavcu/ ne bi upala zaupati v varstvo in učenje niti svojega mačka.

Naloga policije je, da to natančno razišče in potem naj sodišče strogo kaznuje tistega, ki je kriv: pa naj bo to pedagoški delavec, ki naj bi storil očitano dejanje ALI dijakinjo, ki je morda podala lažno prijavo!

Pravilno pa bi bilo, da bi bila prva ali druga oseba POPOLNOMA ENAKO KAZNOVANA, ne pa da nekoga že pred samim postopkom lažno obsodite, medtem ko se drugi strani v primeru lažne prijave ne zgodi popolnoma nič!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close