Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Učenje tujih jezikov

Učenje tujih jezikov

Phe, phu, buuu.

A to je ta tvoja angleščina, v kateri se pogovarjaš z drugimi in ki jo vsi obvladajo ? 🙂

Znam angleško, lahko se sporazumevam še v nemščini, italijanščini in francoščini.
To je pa tud vse.

Vau, zakon si. Meni jeziki nikakor ne gredo v mojo trdo bučo. Občudujem vas vse, ki spretno vrtite jezike v tujih šprahah :).

A to je ta tvoja angleščina, v kateri se pogovarjaš z drugimi in ki jo vsi obvladajo ? :)[/quote]

To je znakovni jezik v pisni obliki:).

Ne gre samo za učenje, gre tudi za to, da moraš tuj jezik uporabljati, da ga ne pozabiš. Ali pa vsaj negovati, v smislu da recimo bereš v tem jeziku.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Se strinjam Spider. Ravno tega meni manjka. Branja v tujem jeziku, gledanje TV v tujem jeziku, brez podnapisov seveda. Predvsem pa govorjenja z ljudmi. Preveč lena, priznam :(.

Najhitreje in najbolje se naučiš jezika v deželi, kjer se govori.
Tako sem se jaz učila francosko…je pa res, da znam zato predvsem zelo dobro preklinjati v francoščini,
kar mi v ostalih jezikih gre slabše :-)))

Tako sem se jaz učila francosko…je pa res, da znam zato predvsem zelo dobro preklinjati v francoščini,
kar mi v ostalih jezikih gre slabše :-)))[/quote]

in zakaj nam tega ne dovolišoz. se nad nami zmrduješ, ko preklinjamo v lokalščini???

kar mi v ostalih jezikih gre slabše :-)))[/quote]

in zakaj nam tega ne dovolišoz. se nad nami zmrduješ, ko preklinjamo v lokalščini???[/quote]
Primer lokalščine: pejd u tri pirovske:-)))?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Farsi mora biti pa izredno zapleten. Že sama pisava pa potem sestava jezika. Kaj naj rečem, super si.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close