Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek učenje angleščine brezplačno

učenje angleščine brezplačno

Če bi jo znala, bi mi odprla marsikaj… Kot vsakemu, a jaz delam na takem področju, kjer bi se razcvetela. Kako, kje se najhitreje naučiti jezika… Nekih osnov, pa potem naprej. 😉

http://www.duolingo.com

Imajo tudi mobilno aplikacijo Duolingo.

Meni je všeč, pa zabavno je in zastonj. 🙂

Kaj pa daš, iz katerega jezika se učiš? Ni namreč slovenščine….

Jaz se učim italijanščino. Navodila vaj so zelo enostavna: za prevesti izrečen stavek ali besedo (napisati), označiti, povezati. Mislim, da sem prijavljena tudi na angleščino, iz jezika angleščina. Ni slovenščine, žal.

Hvala, ampak ravno v tem je problem. Ne morem imeti anglescine in anglescine, ker ne gre nastavit? Drugega jezika pa ne zna?!?

Duolingo je samo za učenje drugih tujih jezikov.

Pozdravljena!
Pri nas lokalni razvojni center vsako jesen/septembra razpiše velikokrat brezplačne jezikovne tečaje. Prveri, vprašaj.

Duolingo še dolgo ne bo v slovenščini, če sploh kdaj. Nismo niti v 1. fazi inkubacije, medtem ko High Valyrian (izmišljeni jezik, ki se včasih pojavi v seriji Igra prestolov) je. Samo tako, za primerjavo 😀

Brezplačno bo težka. Najlažje bi bilo, če bi v antikvariatih poiskali stare šolske učbenike in se poskusili osnove naučiti sami, ampak bo težko, če niste lingvist. Me pa čudi, da ne znate osnov – saj ste menda imeli angleščino v šoli?! Ker če osnove znate, potem je vse skupaj veliko lažje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close