Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ubita dva slovenca v Sarajevu

Ubita dva slovenca v Sarajevu

ima kdo kaj vec podrobnosti o tem?
Baje se je to zgodilo preko novoletnih praznike v Sarajevu.

Mimogrede: BOBO ga bo dobo ( z uslugami te tur. agencije nismo bili zadovoljni, spali smo pri druzinah namesto hotela.)

bobo tours je res agencija, ki je res najbl pod nivojem. Sej vemo, da študentske agencije ponujajo za now let za mal dnarja potovanja in da ne moreš prčakwat velik. Potoval sem z usemi in ugotovu, da nekaterim (ne bom delu reklame) rata za ta mal dnarja clo neki ponudit, ampak bobo tours so pa res totalno nesposobni in neorganizirani ;(((

in kakšne so se dogajale pri bob tursu? kako je pa zgledalo spanje pri družinah?

ZMT – ista zgodba. Nesposobni amaterji. Predviden ogled Bjelašnice je bil odpovedan zaradi snega (približno 1 cm)!?!!!???

Ampak tale z ubitima Slovencema je pa po mojem mnenju bosa. Nič nisem slišal niti bral o tem (in naši mediji bi se vsekakor razpisali, če bi bilo to res).

Tudi meni se zdi da nemogoče ,da se je komu kaj zgodilo v ,Sarajevu ker bi novinarski mrhovinarji zagnali tak vik in krik,če ne bi celo napovedali Bosni vojno.Ob taki količini medijev ,ki nam pere glavo je to nemogoče.

hm, potem mi sin laze, samo nima motiva…
cudno, cudno…

Jaz sem bil z ZMTjem v Sarajevu. In edino kar lahko povem je to, da z ZMTjem ne grem nikamor več!

– odpovedan fakultativni ogled Bjelašnice že pred prihodom v Sarajevo(baje zaradi snega)
– spanje v privat sobah – za dve sobi en mali električni radijator, raztepeni smo bili po celem Sarajevu
– odpovedan ogled izvira Bosne(vključeno v program) – zaradi “slabega vremena”
– sprememba ure odhoda nazaj v Slovenijo – 19h, 14h, 17h…na koncu smo šli ob 18h.
– informiranje je bilo totalno na psu!
– pa še kaj bi se našlo….

Potoval sem že s Collegiumom, Gaudeamusom, Mondialom pa se mi kaj takega še ni zgodilo. Hujša je bila le še agencija Viking – ko na avtobusu ni bilo dovolj sedežev 😉

Glede na to, da smo ob 17h srečali Slovenca s šalom in pivom v roki, ki se je majal prek ceste in sploh ni vedel kje je….se ne bi čudil če bi koga tam pozabili(pustili) oz. da je koga avto ali pa tramvaj povozil.

Ker samo kritizirate – pohvalila bi agencijo Ta Planet. Face so, poskušajo ti izpolniti vsako željo, pa cel program je tekel kot po maslu, vodič se je trudil, videli smo celo stvari, ki niso v programu (grob od Alije, džamijo od znotraj z vodičem…). Malo smo pa še same poskrbele, da smo se imele fino 😉 Skratka, Sarajevo je zakon, pa še bomo šle nazaj! LP Maja

Mene tut zanima kako je zgledalo spanje pri druzinah, ker zna bit to se miljonkrat bols. Imas domacega vodica, od blizu vidis njihove navade, ni ti treba skrbet za orientacijo v mestu, navsezadnje pa se taksno druzenje razvije v prijateljstvo. Najleps pa je imet prijatelje po celem svetu…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close