Ubita dva slovenca v Sarajevu
bobo tours je res agencija, ki je res najbl pod nivojem. Sej vemo, da študentske agencije ponujajo za now let za mal dnarja potovanja in da ne moreš prčakwat velik. Potoval sem z usemi in ugotovu, da nekaterim (ne bom delu reklame) rata za ta mal dnarja clo neki ponudit, ampak bobo tours so pa res totalno nesposobni in neorganizirani ;(((
Jaz sem bil z ZMTjem v Sarajevu. In edino kar lahko povem je to, da z ZMTjem ne grem nikamor več!
– odpovedan fakultativni ogled Bjelašnice že pred prihodom v Sarajevo(baje zaradi snega)
– spanje v privat sobah – za dve sobi en mali električni radijator, raztepeni smo bili po celem Sarajevu
– odpovedan ogled izvira Bosne(vključeno v program) – zaradi “slabega vremena”
– sprememba ure odhoda nazaj v Slovenijo – 19h, 14h, 17h…na koncu smo šli ob 18h.
– informiranje je bilo totalno na psu!
– pa še kaj bi se našlo….
Potoval sem že s Collegiumom, Gaudeamusom, Mondialom pa se mi kaj takega še ni zgodilo. Hujša je bila le še agencija Viking – ko na avtobusu ni bilo dovolj sedežev 😉
Ker samo kritizirate – pohvalila bi agencijo Ta Planet. Face so, poskušajo ti izpolniti vsako željo, pa cel program je tekel kot po maslu, vodič se je trudil, videli smo celo stvari, ki niso v programu (grob od Alije, džamijo od znotraj z vodičem…). Malo smo pa še same poskrbele, da smo se imele fino 😉 Skratka, Sarajevo je zakon, pa še bomo šle nazaj! LP Maja
Forum je zaprt za komentiranje.